Αυτός είναι ο 37χρονος που προσπάθησε να βιάσει ανήλικο κορίτσι στην Αμαλιάδα

Αυτός είναι ο 37χρονος που προσπάθησε να βιάσει ανήλικο κορίτσι στην Αμαλιάδα. Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες...
και τα στοιχεία ταυτότητας του 37χρονου, που επιχείρησε να βιάσει ένα ανήλικο κορίτσι στην πόλη.

Πρόκειται για τον Χρήστο Αττικό - Γιδογιάννη του Παναγιώτη και της Αθανασίας, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς 10χρονου κοριτσιού, το οποίο προσέγγισε, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να πειράξει. Οπως προέκυψε, πριν από περίπου 12 χρόνια ο 37χρονος είχε φυλακιστεί για τρεις περιπτώσεις αποπλάνησης αλλά και βιασμού ανήλικων αγοριών! Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και έχει κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου, όταν ο 37χρονος παιδόφιλος άρχισε να ακολουθεί τη μικρούλα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι της, σε κεντρικό δρόμο της Αμαλιάδας. Πλησίασε από πίσω τη 10χρονη, της έπιασε το κεφάλι και προσπάθησε να τη φιλήσει! Ομως, το παιδί αντέδρασε και έφυγε τρέχοντας, ενώ ο άνδρας φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή, ενώ στην πορεία εξετάστηκαν κάμερες παρακείμενων καταστημάτων, που είχαν καταγράψει τις κινήσεις του. Από εκεί έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμαλιάδας και τον συνέλαβαν, βάσει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή.

Της Εύας Παπαδάτου
Keywords
Τυχαία Θέματα