"Αδιάβαστο" έστειλε ο Τζιγκερ το Βγενόπουλο....

Σημαντικές λεπτομέρειες που όπως φαίνεται θα δυσκολευθεί να αντικρούσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος ερχονται στην δημοσιοτητα μετά την αποκάλυψη του περιεχόμενου της αγωγής του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον mr MIG. Όπως φαίνεται... από τα αποσπάσματα που δημοσιεύονται, ο Τζίγκερ αναφέρεται με συγκεκριμένα στοιχεία στις ανακρίβειες που ειπώθηκαν από τον Βγενόπουλο
εναντίον του και μάλιστα ακόμη και στα ποσά γίνονται αναφορές μέχρι και στα λεπτά του Ευρώ πράγμα που σημαίνει ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη εχει συγκεκριμένα στοιχεία για αυτά. Μάλιστα αν εξετάσει κανείς με προσοχή τα στοιχεία που αναφέρονται ιδιαίτερα στο κομμάτι για το πόσα λεφτά χρειαζόταν ο Παναθηναϊκό αυτή την τριετία με τις σπατάλες του Πατέρα στην προεδρία (ο υπολογισμός είναι στα 91 εκ. ευρώ αν η ομάδα έμενε τότε με τα συμβόλαια που είχε κανει ο γαλαντόμος πρώην πρόεδρος) θα καταλάβει και για ποιόν λόγο ο Παναθηναϊκός έφτασε στο οριακό σημείο που βρίσκεται τώρα για την επιβιωση του και δεν έχει ούτε μαντήλι να …κλάψει.
Δείτε μερικά από τα αποσπάσματα που περιλαμβάνονται στην αγωγή.

ΧΡΗΜΑΤΑ
Σε ότι αφορά στον ισχυρισμό του Ανδρέα Βγενόπουλου ότι η ΠΑΕ παραδόθηκε στον Νικόλα Πατέρα με έλλειμμα ύψους 15 εκατ. ευρώ, στηναγαγή αναφέρεται ότι «ο ισχυρισμός αυτός είναι απολύτως ψευδής. Το έλλειμμα της ΠΑΕ κατά την μετάβαση στην πολυμετοχικότητα, ισούτο προς το ποσό των 3.748.907 ευρώ και όχι προς το ποσό των 15 εκατ. ευρώ».
Αναφορικά με τα όσα είπε ο «Mr Mig» περί παράδοσης της ΠΑΕ από τον Νικόλα Πατέρα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη με συνολικά διαθέσιμα 8 εκατ. ευρώ και 22 εκατ. ευρώ εισπρακτέα από το Champions League, στην αγωγή αναφέρεται: «Όχι μόνο δεν υπήρχαν 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2010, όπως ψευδώς υποστήριξε ο εναγόμενος αλλά, αντιθέτως, υπήρχε συσσωρευμένο ταμειακό έλλειμμα της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, με προοπτική στο τέλος της τριετίας αυτό να ανέλθει μέχρι και στο ποσό των 91 εκατ. ευρώ!»
Στην ίδια συνέντευξη ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανέφερε ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη «τα τελευταία 6-7 χρόνια ως γράφουν στα ενημερωτικά δελτία, το συνολικό ποσό το οποίο έβαλε δεν είναι παραπάνω από 7 εκατ. ευρώ». Η αγωγή περιέχει ποσά και ημερομηνίες για τα ποσά που κατατέθηκαν από την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη την τελευταία δεκαετία και τα οποία ανέρχονται σε 51.999.092,40 ευρώ.
ΓΗΠΕΔΟ
Σημαντικό μέρος της αγωγής αναφέρεται στο γήπεδο. «Όπως προκύπτει από τα επίσημα βιβλία της ΠΑΕ και της ΓΗΠΕΛ, η δήλωση του εναγομένου ότι ξοδεύτηκαν 10,5 εκατ. ευρώ για μακέτες είναι πέρα για πέρα ψευδής. Η αλήθεια είναι ξοδεύτηκε το ποσό 4,5 εκατ. ευρώ για το σύνολο των εργασιών που πράγματι έγιναν».
Αυτά αφορούσαν, σύμφωνα πάντα με την αγωγή, εγκατάσταση εργοταξίου, εργασίες καθαίρεσης υπαρχόντων κτισμάτων, εργασίες εκσκαφών και εξυγιάνσεων, καθώς και στην εκπόνηση όλων των απαιτούμενων μελετών και σχεδίων, αλλά και την έκδοση των αδειών και εγκρίσεων εργασιών. «Πέραν αυτών, ουδέ ποτέ υπήρξε μελέτη και προϋπολογισμός του γηπέδου της ΠΑΕ ύψους 140 εκατ. ευρώ
Keywords
Τυχαία Θέματα