To franchise αποτέλεσε την λύση για τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη

Με το επώνυμο «επιχειρείν» να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και τους χιλιάδες επισκέπτες... να κάνουν πραγματικότητα τα επαγγελματικά τους όνειρα, έκλεισε τις πύλες της η έκθεση KEM FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία διοργανώθηκε από 14 έως 16 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο PORTO PALACE.

Κατά την τριήμερη διοργάνωση, οι επικεφαλής επώνυμων αλυσίδων από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας και ομορφιάς, του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών, υποδέχθηκαν επισκέπτες
από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και έκλεισαν επί τόπου συνεργασίες. Το franchise μεγαλώνει, οι αλυσίδες αποκτούν και άλλα νεότερα μέλη και το κοινό βρίσκει μία επαγγελματική ευκαιρία σε μία διοργάνωση η οποία παρουσιάζει προτάσεις για κάθε μέγεθος επένδυσης. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος της έκθεσης, η οποία διοργανώθηκε προκειμένου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κοινού της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και στην επιθυμία των επιχειρηματιών των μεγάλων αλυσίδων να ανοιχτούν σε νέες αγορές της Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή της έκθεσης επικεφαλής της ΚΕΜ κ. Μαξ Κωνσταντινίδη, «η ΕΚΘΕΣΗ KEMFRANCHISE της Βορείου Ελλάδος που διοργανώθηκε ύστερα από 4 χρόνια στην Θεσσαλονίκη αποτύπωσε με ακρίβεια το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από το κοινό να ανοίξει την δική του επώνυμη επιχείρηση. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία της διοργάνωσης. Το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον του κόσμου για το franchise, όπως αυτό σφυγμομετρείται στην ετήσια διοργάνωση της έκθεσης στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, μας ώθησε στην απόφαση να επαναφέρουμε και την δεύτερη διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη, και οι προσδοκίες μας δεν διαψεύστηκαν.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες έκλεισαν επί τόπου επαγγελματικές συνεργασίες με ένα κοινό το οποίο προσήλθε έτοιμο και αποφασισμένο να ανοιχτεί στον χώρο του επώνυμου «επιχειρείν». Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους χιλιάδες νέους που μας επισκέφθηκαν, γεγονός που αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο για την εμπλοκή της νέας γενιάς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και την πορεία προς την ανάπτυξη. Η επιτυχία της έκθεσης μας «αναγκάζει» να δεσμευθούμε όχι μόνο για την επόμενη διοργάνωση της Αθήνας σε λίγο καιρό αλλά και για την μεθεπόμενη στην Θεσσαλονίκη».
Οι επώνυμοι του franchise δίνουν το επόμενο ραντεβού στην Αθήνα

Η ετήσια διεθνής έκθεση KEM FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας μία πορεία ετών στην παρουσίαση επώνυμων επιχειρηματικών προτάσεων για επενδυτές διοργανώνεται από 27 Φεβρουάριου έως 2 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ Αγαπητέστην Αθήνα παρέχοντας την ευκαιρία στο κοινό της πρωτεύουσας αλλά και της υπόλοιπης ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας να εκπληρώσουν της επιχειρηματικές τους φιλοδοξίες.

Η ΕΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE αποτελεί το μοναδικό σημείο συνάντησης των επικεφαλής των αλυσίδων και των επίδοξων επιχειρηματιών και έχει καθιερωθεί ως το μοναδικό B2B γεγονός για την Νότια Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου. Όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα γνωστών αλυσίδων από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας και ομορφιάς, του λιανικού εμπορίου και των υπηρεσιών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλές από τις συμμετέχουσες εταιρείες έχουν ταυτίσει την έννοια της ανάπτυξης με την μοναδική έκθεση του είδους, η οποία διοργανώνεται από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου στο υπερσύχρονο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα