Pokemon Go: Γιατί ΔΕΝ μπορείς να τα πιάσεις όλα;

Πρέπει να πάρεις απόφαση ότι στο Pokémon GO, δεν πρόκειται...
να τα πιάσεις όλα. Σοβαρά. Όσο και να προσπαθήσεις, όσο χρόνο και να σπαταλήσεις δεν πρόκειται να πιάσεις και τα 151 μικρά τερατάκια τις πρώτης γενιάς. Είναι μάλιστα σχεδόν απίθανο να πιάσεις τα 142 από αυτά. Εμείς στο thenerd.gr έχουμε πιάσει προς το παρόν μόνο τα 60 από αυτά.

Ο βασικός σκοπός του Pokémon Go είναι να βρεις και να πιάσεις όλα τα μικρά τερατάκια. Έπειτα πρέπει να εκπαιδεύσεις και να αναπτύσσεις όλα τα Pokémon για να ολοκληρώσεις το Pokédex. Έτσι είναι απίθανο να βρεις αρκετά τερατάκια της πρώτης γενιάς γιατί
απλά αυτά έχουν εξελιχθεί και δεν είναι διαθέσιμα προς το παρόν.

Επιπλέον δεν υπάρχουν μερικά θρυλικά Pokémon στο παιχνίδι όπως τα Articuno, Zapdos, Moltres, Mew, and Mewtwo. Αρκετοί χρήστες πιστεύουν ότι αυτά τα εμφανισθούν σε ειδικά events που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Ακόμη και ήταν διαθέσιμα όλα τα Pokémon στο παιχνίδι, οι πιθανότητες να πιάνατε και τα 151 θα ήταν μικρές, καθώς μερικά από αυτά εμφανίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη μας. Σύμφωνα με τον κώδικα του παιχνιδιού, υπάρχουν μερικά τερατάκια που “ζουν” μόνο σε συγκεκριμένες ηπείρους. Για παράδειγμα τα Tauros μπορούν να βρεθούν μόνο στην Αμερική, τα Mr. Mime μόνο στην Ευρώπη, τα Farfetch’d στην Ασία και τα Kangaskhan μόνο στην Αυστραλία.

Βέβαια οι δημιουργοί του παιχνιδιού επιμένουν να μην παρατήσεις τις προσπάθειες σου, καθώς το Pokémon GO θα εξελιχθεί με τον καιρό και σίγουρα θα προστεθούν τρόποι για να τα πιάσεις όλα! Το πιο πιθανόν είναι να συμβεί το παραπάνω, μόλις περάσει το hype του παιχνιδιού και η εταιρία προσπαθήσει να ξανά κερδίσει παίχτες!
Πηγή
Keywords
Αναζητήσεις
pokemon ho mr mime ευρωπη
Τυχαία Θέματα