H αγωνία της Μαρίας Ηλιάκη!

Oι άγιες ημέρες του Πάσχα δεν ήταν και οι καλύτερες που πέρασε η Μαρία Ηλιάκη. Η μητέρα της Αθανασία εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο νευρολογικό τμήμα του «Ευαγγελισμού» με... σοβαρό πρόβλημα και η παρουσιάστρια είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Ολη τη Μεγάλη Εβδομάδα πριν ή μετά την εκπομπή επισκεπτόταν τη μητέρα της, στην οποία, ως γνωστόν, έχει μεγάλη αδυναμία. Δεν μπορεί να την αποχωριστεί καθόλου και ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το βράδυ της Ανάστασης η Μαρία βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου κρατώντας
της τρυφερά το χέρι για να μην αισθάνεται μόνη της και να απαλύνει τον πόνο της.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας ήταν και ο σύντροφός της Γιόχαν, ο οποίος της συμπαραστέκεται με κατανόηση και αγάπη και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέφθηκε κι εκείνος τη μητέρα της Μαρίας.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να φύγει εκτός Αθηνών για τις ημέρες του Πάσχα. Αλλαι όμως αι βουλαί του Κυρίου. Η μητέρα της Μαρίας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται με την υγεία της, αφού πριν από πέντε χρόνια έπαθε ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Από τότε ξεκίνησαν και τα προβλήματα υγείας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλη αυτή την ψυχολογική ταλαιπωρία που περνάει η Μαρία την ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι. Μπορεί να χαμογελά καθημερινά στην εκπομπή «Δέστε τους» στον Alpha και να μοιάζει ανέμελη, ωστόσο η ψυχή της το ξέρει. Από τους ανθρώπους που της συμπαρίσταται από την πρώτη στιγμή και γνωρίζει το πρόβλημα που «βαραίνει» την παρουσιάστρια είναι ο συμπαρουσιαστής της Νίκος Μουτσινάς, αφού εκτός από συνεργάτες είναι και πάρα πολύ καλοί φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, ήταν μαζί της όταν πήγε εσπευσμένα τη μητέρα της στα επείγοντα περιστατικά, αλλά και κάθε στιγμή που εκείνη χρειάζεται τη βοήθειά του είναι πάντα παρών.
Espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα