Eπίθεση σε οπαδούς της Τότεναμ (vid)

Μετά την Ρώμη οι οπαδοί της Τότεναμ είδαν σε άλλη μία πόλη της Ευρώπης, την Λυών αυτή την φορά, να γίνονται δέκτες φασιστικής επίθεσης! Πενήντα άτομα με κουκούλες επιτέθηκαν στους Άγγλους οπαδούς στέλνοντας τρεις από αυτούς στο νοσοκομείο.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Λυών για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και οι οπαδοί των «πετεινών» βρίσκονται ήδη στην γαλλική πόλη. Ορισμένοι από αυτούς-150 περίπου-είχαν συγκεντρωθεί σε παμπ της πόλης για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ όταν περίπου 50 άτομα με κουκούλες συγκντρώθηκαν έξω από το
μαγαζί όπου αρχικά φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα, ενώ χαιρετούσαν και με ναζιστικό τρόπο.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν σιδερένιες καρέκλες και να χτυπούν με καδρόνια την τζαμαρία. Τρεις οπαδοί της Τότεναμ τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι υπέστησαν μικροτραυματισμούς. Από την πλευρά της η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι οι Άγγλοι θα κυκλοφορούν με την παρουσία αστυνομικ;ης δύναμης.

Για το συμβάν μίλησε ο ιδιοκτήτης του «The Smoking Dog», Ντέιβ Ίαλς. «Στις 22:18 η παμπ γέμισε από φίλους της Τότεναμ που ήθελαν να δουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Το μπροστινό μέρος του μαγαζιού το οποίο ήταν από ενισχυμένο τζάμι δέχτηκε επίθεση από 20-25 άτομα. Έριχναν αντικείμενα πάνω στην τζαμαρία. Δεν κατάφεραν να μπουν μέσα! Μετά έφυγαν. Ξαναγύρισαν όμως και επιτέθηκαν για δεύτερη φορά! Υπήρχαν τρεις τραυματίες της Τότεναμ. Ο ένας μάλιστα είχε χτυπήσει στο κεφάλι και μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο… Δεν ξέρω πόσο σοβαρά είχε τραυματιστεί…».

www.gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα