Eπιχείρησαν να βιάσουν δημοσιογράφο ενώ ήταν στον αέρα! Σοκαριστικό βίντεο

Άγρια επίθεση από πλήθος πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ δέχθηκε η Γαλλίδα δημοσιογράφο Sonia Dridi , την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του France 24. Το περιστατικό συνέβη στις...
20 Οκτωβρίου. Οι άνδρες, αφού την περικύκλωσαν, άρχισαν να την ακουμπούν σε όλο της το σώμα, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, αδιαφορώντας για την κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό.
"Με έπιαναν παντού. Συνειδητοποίησα λίγο αργότερα ότι κάποιος μου άνοιξε τα κουμπιά από το πουκάμισό μου. Απέφυγα τα χειρότερα επειδή φορούσα
ζώνη", δήλωσε ταραγμένη η Ντίντι η οποία, χάρη στη βοήθεια του εικονολήπτη, της Ashraf Khalil κατόρθωσε να ξεφύγει από τον όχλο.
"Το πλήθος μας είχε περικυκλώσει. Γύρω στους τριάντα άνδρες άπλωναν τα χέρια τους στη Σόνια. Ηταν δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα χέρια που προσπαθούσαν να την προστατεύσουν από εκείνα που της επιτίθεντο", είπε ο Khalil ο οποίος κατέθεσε μήνυση όπως κι η Dridi κατά αγνώστων.
Στη συνέχεια όπως περιγράφει ο εικονολήπτης μπήκαν στο αμάξι τους όμως το πλήθος τους ακολούθησε και άρχισε να χτυπά το καπό του αυτοκινήτου.
Όπως αναφέρει το Associated Press οι επιθέσεις εναντίον γυναικών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Αίγυπτο καθώς δεκάδες είναι οι νεαρές Αιγύπτιες που πέφτουν θύματα παρενόχλησης και βιασμών σε κεντρικές οδούς και πλατείες, δείγμα της στροφής σε μια παραδοσιακή ισλαμική ηθική που θέλει τις γυναίκες κλεισμένες στο σπίτι και τους απαγορεύει να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία άνδρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα