5 λόγοι που είσαι τυχερή αν η κολλητή σου είναι Τοξότης!

Αν ανήκεις στις τυχερές της υπόθεσης που η κολλητή τους είναι Τοξότης, σίγουρα, πρέπει να κοιμάσαι ευτυχισμένη τα βράδια και εμείς σου...
παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως τους 5 λόγους που συμβαίνει αυτό!

1. Σε βοηθούν σε κάθε δυσκολία που σου παρουσιάζεται.

Είναι, αδιαμφισβήτητα, πολύ δύσκολο να δεθεί μία γυναίκα – Τοξότης. Θα σε περάσει από σαράντα κύματα μέχρι να σου ανοιχτεί και να σε εμπιστευτεί απόλυτα. Αλλά όταν το κάνει να είσαι σίγουρη, πως δεν πρόκειται να φύγει από κοντά σου. Σε κάθε δυσκολία και κάθε προβληματισμό σου, εκείνη θα βρίσκεται
δίπλα σου, παραμερίζοντας τα δικά της «θέλω» και προσπαθώντας να σε βοηθήσει χωρίς αντάλλαγμα.

2. Είναι η πιο πιστή φίλη που έχεις!

Πρέπει να παραδεχτείς πως είναι μεγάλη ανακούφιση να μη φοβάσαι μήπως η κολλητή σου σε θάβει ή σε κακολογεί πίσω από την πλάτη σου. Μία Τοξότης, λοιπόν, είναι αυτό που λέμε «το άτομο της κλίκας». Ό, τι και αν συμβεί, δεν πρόκειται να πει κακιά κουβέντα για εσένα και σίγουρα βάζει τη φιλία πολύ ψηλά στην πυραμίδα των διαπροσωπικών της σχέσεων.

3. Στα λέει έξω από τα δόντια…

Ένα από τα πράγματα για τα οποία φημίζεται ο Τοξότης είναι η ειλικρίνεια. Μπορεί ορισμένες φορές να σου εκφράζει την άποψη της πιο ωμά και απότομα από όσο πρέπει ή να σε πληγώνει άθελα της, αλλά ξέρεις πως ό,τι λέει το εννοεί. Η επιβράβευση από το στόμα της έχει μεγαλύτερη βαρύτητα γιατί πάντοτε σου λέει την αλήθεια ακόμη και αν πονάει.

4. Ζει για την περιπέτεια!

Με μία Τοξότη για κολλητή, γνωρίζεις πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει τη χροιά του βαρετού και του συνηθισμένου. Ζει τη ζωή της στα άκρα και προσπαθεί συνεχώς να βγαίνει από το λεγόμενο «comfort zone». Μαζί της βιώνεις πρωτόγνωρες εμπειρίες και καταστάσεις που φτάνουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Ως υπέρμαχη του «You Only Live Once», μην περιμένεις να συμβιβάζεται με το μέτριο και το απλό.

5. Είναι το πιο αισιόδοξο άτομο.

Νομίζω πως η πρώτη κίνηση που κάνεις όταν είσαι στις «μαύρες σου», είναι να πάρεις την κολλητή σου τηλέφωνο. Αν, δε, η κολλητή σου είναι και Τοξότης τότε είναι σίγουρο πως τα κλάματα θα γίνουν γέλια μέσα σε 5 λεπτά. Μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς και να δεις τη ζωή μέσα από τα δικά της μάτια. Πιο αισιόδοξα και ονειρικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα!

Δε νομίζω πως θέλεις, λοιπόν, να τη χάσεις από κοντά σου!
Keywords
Τυχαία Θέματα