4 φιλιά που θα λατρέψει: Πώς να τον φιλήσεις μέχρι να ζαλιστεί!

Οι έφηβοι τα λατρεύουν αλλά οι ενήλικες τα έχουν παραμελήσει: τα καυτά φιλιά δίνουν μια καλή πρώτη εντύπωση, ενώ μπορούν να...
διατηρήσουν το πάθος κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα σέξι φιλί συνήθως το μεταφράζουμε σε χημεία, όμως υπάρχουν τρόποι για να τον φιλήσεις και να τον κάνεις να ζαλιστεί! Τα 4 φιλιά που τρελαίνουν τους άντρες είναι απλά και μπορείς να τα τελειοποιήσεις μέχρις τελικής πτώσης.

1. Το απλό φιλί: Το απλό φιλί, αυτό που τα χείλη σου ακουμπάνε τα δικά του ή το μάγουλό του μπορεί να μην σου φαίνεται κάτι σημαντικό, αλλά οι άντρες δηλώνουν ότι τους τρελαίνουν. Αρκεί να
γίνονται απροειδοποίητα και χωρίς λόγο! Έτσι του δείχνεις ότι τον θέλεις συνέχεια, όταν γυρνάς από τη δουλειά ή όταν κάθεστε στον καναπέ και βλέπεται μια ταινία.

2. Το ρουφηχτό φιλί: Αυτό το φιλί είναι συνήθως το φιλί των προκαταρκτικών γιατί δείχνει το πάθος σου! Όσο τον φιλάς ρούφα το πάνω ή το κάτω μέρος των χειλιών του ή ακόμα και τη γλώσσα του, θα τρελαθεί!

3. Το φιλί κατά τη διάρκεια του σεξ: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για τον άντρα όταν τον φιλάς την ώρα που κάνετε σεξ. Γιατί; Επειδή συνδυάζει τον ρομαντισμό του φιλιού με την καυτή ερωτική πράξη!

4. Το φιλί με γλώσσα: Μπορεί να το θεωρείς ξεπερασμένο αλλά για τους άντρες δείχνει οικειότητα, όσο οικειότητα δηλαδή νιώθεις και με το σεξ. Εσύ τον φιλάς κι εκείνος σκέφτεται πότε θα σε ρίξει στο κρεβάτι.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα