24ωρη απεργία στην Vodafone την Τρίτη 3/3

Μετά από απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης προχωρούμε στην κήρυξη 24ωρης απεργίας στην Vodafone...
την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την λήξη της προηγούμενης Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ) και αυτή δεν έχει ανανεωθεί εξ’ αιτίας της στάσης της Διοίκησης της Vodafone, η οποία μετά τις απολύσεις–αναγκαστικές
παραιτήσεις, τις εργολαβίες, την ευρύτατη χρήση «επινοικιαζόμενων» εργαζομένων με άθλιους μισθούς, δεν θέλει να έχει καμία δέσμευση απέναντι στους εργαζόμενους, καμία κατοχύρωση για τα ωράρια, τους μισθούς, τα επιδόματα, περιμένοντας απλά να είμαστε έρμαια στις διαθέσεις και τις οικειοθελείς παροχές της εργοδοσίας.

Η υπογραφή ΕΣΣΕ είναι ζωτικής σημασίας. Αυτή είναι η ελάχιστη διασφάλιση για όλους μας, είναι δική μας κατάκτηση και αποτέλεσμα των δικών μας αγώνων.

Αλλά δεν αρκεί μόνον η υπογραφή ΕΣΣΕ. Οι απολύσεις, η εντατικοποίηση της εργασίας, η «επινοικίαση» εργαζομένων είναι φαινόμενα που επίσης πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και να τα σταματήσουμε.

Αγωνιζόμαστε, συντονιζόμαστε, διεκδικούμε

Η μαζική συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργία την Τρίτη 3 Μαρτίου δηλώνει την απόφασή μας να υπογραφεί ΕΣΣΕ και να σταματήσουν οι απολύσεις.

Συντονιζόμαστε με όλα τα σωματεία του χώρου της κινητής τηλεφωνίας στην προοπτική ενός κοινού και καλά οργανωμένου απεργιακού αγώνα την επόμενη περίοδο.

Παλεύουμε για σταθερές σχέσεις εργασίας με ίση αμοιβή για ίση εργασία για τους «επινοικιαζόμενους» συναδέλφους μας, θέλοντας να βάλουμε τέρμα στο απαράδεκτο καθεστώς της «επινοικίασης» ανθρώπων που οι εργοδότες θέλουν να χρησιμοποιήσουν με την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» ενάντια στους υπόλοιπους εργαζόμενους.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Αγωνιζόμαστε δυναμικά και αποφασιστικά ενάντια στις απολύσεις, τις μειώσεις των μισθών, την «επινοικιαζόμενη» εργασία, τις εργολαβίες, την εντατικοποίηση στους χώρους δουλειάς, την εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία.

Για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με βάση τις ανάγκες μας

Συσπειρωνόμαστε στο Σωματείο μας και αγωνιζόμαστε με συλλογική αντίσταση, συναδελφικότητα, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.

Σημεία απεργιακής συγκέντρωσης στις 3 Μαρτίου, ώρα 9π.μ.:

Κτήριο Κηφισού(Μακρυγιάννη 88, Ρέντης),

Κτήριο Πειραιώς (Πειραιώς 163 & Εχελιδών, Πετράλωνα)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα