235 διοικητικοί και εμπειρογνώμονες στην ΕΕ

Οι νέοι διαγωνισμοί έχουν ως εξής...• Εμπειρογνώμονες στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών: Προκηρύχθηκαν 180 θέσεις στους τομείς: (α) Ανάλυση δεδομένων και υπηρεσίες ΤΠ, (β) Ψηφιακός χώρος εργασίας, μηχανοργάνωση γραφείου και κινητή πληροφορική, (γ) Προγραμματισμός επιχειρησιακών πόρων (ERP), (δ) Ασφάλεια των ΤΠΕ, (ε) Υποδομή ΤΠ, και (στ) Διαχείριση χαρτοφυλακίων/προγραμμάτων ΤΠ και επιχειρηματική αρχιτεκτονική. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επικοινωνιών, αλλά
και εξαετή εμπειρία στον κλάδο των ΤΠΕ. Επίσης, απαιτείται η γνώση δύο εκ των επισήμων γλωσσών της ΕΕ, από τις οποίες η μία θα είναι η αγγλική ή η γαλλική. Οι επιτυχόντες θα μετοικήσουν στο Λουξεμβούργο ή στις Βρυξέλλες. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 10 Ιανουαρίου 2017 στην ιστοσελίδα http://jobs.eu-careers.eu.

• Διοικητικοί στην Γενική Διεύθυνση Ενέργειας: Με 35 νέους Διοικητικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Γενική Διεύθυνση Ενέργειας στο Λουξεμβούργο, εκ των οποίων 20 Επιθεωρητές Πυρηνικών Διασφαλίσεων και 15 Υπεύθυνοι Πολιτικής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο στην Πυρηνική Φυσική, Πυρηνική Χημεία, Πυρηνική Ιατρική, Ακτινοπροστασία, Ραδιοβιολογία, Φυσική, Χημεία, σε επιστήμες Μηχανικού ή σε άλλο άμεσα σχετιζόμενο πεδίο, και εξαετή προϋπηρεσία. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 5 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα: http://jobs.eu-careers.eu.

• Εθνικοί Εμπειρογνώμονες: Η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ προκηρύσσει 20 θέσεις Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με απόσπαση.

Εως τις 16 Δεκεμβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για δύο θέσεις στην Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και από μία στις Γενικές Διευθύνσεις: Ανταγωνισμού, Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων, Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Μετανάστευσης, Ανθρώπινων Πόρων και Ασφάλειας, Κοινού Κέντρου Ερευνών, Κατάργησης της Απάτης και Ερευνας και Καινοτομίας.

Στις 25 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία για δύο θέσεις στην Γ.Δ. Ανθρωπιστικής Βοήθειας και δύο στη Γ.Δ. Απασχόλησης, και από μία στις Γ.Δ. Ανταγωνισμού, Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Μετανάστευσης, Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων και Εμπορίου. Αιτήσεις υποβάλλονται στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα στην διεύθυνση: [email protected], υπόψη της κ. Στάχταρη.
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα