Τζανακόπουλος για το «ντου» του Ρουβίκωνα στη Βουλή: «Ηταν ακτιβιστική ενέργεια»!

Το ακούσαμε κι αυτό! Και μάλιστα από τα χείλη του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου, της κυβέρνησης της χώρας δηλαδή. Η τελευταία εισβολή του Ρουβίκωνα στο προαύλιο της Βουλής ήταν απλά μία «ακτιβιστική ενέργεια», μάς είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και απέκρουσε την κριτική της αντιπολίτευσης για τις συνεχιζόμενες καταδρομικές επιθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και κτίρια, καταγγέλλοντας για «λογική αποσταθεροποίησης και υποτιθέμενης έντασης» από πλευράς ΝΔ!

«Ναι! Εχουν καταρρεύσει τα πάντα»,

είπε ειρωνικά σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4» και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και μεγάλη μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου ότι προσπαθούν διαρκώς να βρουν διάφορα ζητήματα «πάνω στα οποία θα στήσουν μια αντιπολιτευτική ατζέντα, που θα στοχεύει στο να δημιουργεί την εντύπωση ότι γενικώς τα πράγματα είναι αποσταθεροποιημένα, υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες».

«Η αντιπολιτευτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας γυρνάει γύρω-γύρω από την ίδια λογική αποσταθεροποίησης και υποτιθέμενης έντασης», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά «δεν θα τα καταφέρουν».

Αναφερόμενος τέλος στο χθεσινό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, αρκέστηκε να πει πως επρόκειτο για μία ακτιβιστική ενέργεια. «Από εκεί και πέρα η αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα», κατέληξε στην αναφορά του για το περιστατικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς να πει τίποτα για τις καταγγελίες ότι υπήρξε παρέμβαση στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το kathimerini.gr, αστυνομικοί που ενεπλάκησαν άμεσα στη διαχείριση του περιστατικού αποκάλυψαν ότι ενώ με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής Αλκιβιάδη Ασημακόπουλου κάποια μέλη της αναρχικής ομάδας προσήχθησαν και μεταφέρονταν στη ΓΑΔΑ με περιπολικά της Αμεσης Δράσης, στο ύψος της αμερικανικής πρεσβείας το κέντρο επιχειρήσεων έδωσε εντολή οι προσαχθέντες να αφεθούν ελεύθεροι (!) και μάλιστα, ζητήθηκε από τα πληρώματα της Αμεσης Δράσης να μεταφέρουν τα μέλη του Ρουβίκωνα πίσω στο σημείο απ’ όπου τα είχαν προσαγάγει!

The post Τζανακόπουλος για το «ντου» του Ρουβίκωνα στη Βουλή: «Ηταν ακτιβιστική ενέργεια»! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα