Τρελό weekend #23

1. Ο Ηλίας Ψινάκης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη #1. Αφού καλωσόρισε τους νεοδημοκράτες βουλευτές και λοιπούς παράγοντες, ο δήμαρχος Μαραθώνα είπε να γεμίσει το πρόγραμμα του καναλιού «Ε». Το τι είπε δεν έχει πολλή σημασία. Το πώς το είπε έχει.

2. Ο Ηλίας Ψινάκης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

#2. Και συναντιέται με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τον μέντορά του όπως τον χαρακτηρίζει, ανάμεσα στα βαρέλια στο κτήμα «Κυρ-Γιάννη».

Με τον πιο rock Δήμαρχο @jboutaris_official, καλό μου φίλο και «μέντορα» μου, που είμαι έτοιμος να πιώ το Βόσπορο στο υπέροχο κτήμα του #kir-Yianni #amphictyonyofancientgreekcities #naoussa #marathon #Greece #ΔΕΘ

A post shared by Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on Sep 17, 2017 at 11:31am PDT

3. Η Ηλίας Ψινάκης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη #3. Και έχει μια εγκάρδια κουβέντα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Με το καλό μου φίλο @vkikilias που έχει το «πακέτο»! Είναι πρωταθλητής, γιατρός και πολιτικός!!! #ΔΕΘ #Greece #China #marathon #thessaloniki #amphictyonyofancientgreekcities

A post shared by Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on Sep 17, 2017 at 11:58am PDT

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι και να μην εγγραφεί ο κ. Ψινάκης στους Δεξιούς που είδαν ΝΔ και μπήκαν, ο δήμαρχος Μαραθώνα πέρασε κοντά δέκα ημέρες στη Θεσσαλονίκη και είχε και ανάλογα θερμά ενσταντανέ και με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

4. Και ο Αδωνις Γεωργιάδης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη #1. To απόγευμα του Σαββάτου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν μέσα στην αγωνία για το πώς θα τα πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν την ομιλία του Kyriakos Mitsotakis όλη η ΝΔ παρούσα. Περιμένουμε να πάρουμε ανάσα από την μαυρίλα του Σύριζα».

Με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Δεν τον λες και μέσα στη «μαυρίλα» τον αντιπρόεδρο (Facebook)

5. Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη #2. Και επισκέπτεται στη ΔΕΘ τα περίπτερα της Ελλάδας της Δημιουργίας, όπως είπε. Ο αντιπρόεδρος εδώ θαύμασε τις δημιουργίες των φοιτητών του ΑΠΘ.

Ο αντιπρόεδρος εντυπωσιασμένος από το όχημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Και τις ρητορικές ικανότητες του υπευθύνου

6. Αλλά και η Αννα-Μισέλ ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη (και πρόλαβε τον Αδωνι με tweet-αστραπή!). Η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, είχε παρόμοιες αγωνίες με τον αντιπρόεδρο πριν από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Με τον @AdonisGeorgiadi παίρνουμε μιαν ανάσα πριν την ομιλία του Προέδρου @kmitsotakis στην #ΔΕΘ . pic.twitter.com/SLDkpzZ9yG

— Άννα Ασημακοπούλου (@AnnaAsimakopoul) September 16, 2017

7. Και η Κατερίνα Παπακώστα ανέβηκε Θεσσαλονίκη (και έψηνε ψάρια). Με την υποσημείωση ότι και αυτή περίμενε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η βουλευτής της ΝΔ ανήρτησε στο facebook την παρακάτω φωτογραφία της με έναν φίλο της μπροστά από μια ψησταριά. Η κυρία Παπακώστα μας ενημέρωσε συγκεκριμένα: «Με τον αγαπημένο φίλο μου, Δημήτρη Χριστογιάννη, ψήνουμε ψάρια, στην παραλία Κατερίνης, στο εξοχικό του, λίγο πριν την Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Κυριάκου».

Εδώ η κυρία Παπακώστα ψήνει ψάρια

Μετά πάντως, η κυρία Παπακώστα ντύθηκε καταλλήλως και πήγε στην ομιλία του προέδρου στο «Βελλίδειο». Και όταν τελείωσε μας ενημέρωσε ότι επιστρέφει στην Αθήνα. Γιατί ανησυχούσαμε…

8 H Κατερίνα Μουτσάτσου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ηθοποιός έχει παντρευτεί βέβαια εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει αποκτήσει και ένα πανέμορφο παιδάκι με τον σύζυγό της, τον Τσαρλς Κόμο – άλλωστε και οι δύο μένουν στο Λος Αντζελες. Αλλά η γοητεία του φολκλόρ -και τού «με παπά και με κουμπάρο»- είναι ακατανίκητη.

Ετσι η ηθοποιός παντρεύτηκε στην Αίγινα, στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου και μετά ανήρτησε φωτογραφίες στο Instagram.

Επέτειος – μια εβδομάδα. One week anniversary #nofilter #greece #orthodox #wedding

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on Sep 16, 2017 at 12:57pm PDT

9. Εντάξει, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Είπε πολλά και ενδιαφέροντα, αλλά θα τα διαβάσετε αλλού (εδώ, εδώ κι εδώ). Μας χάρισε όμως και μια σειρά από ενδιαφέρουσες εικόνες κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.

O πρόεδρος της ΝΔ με ένα ψεύτικο πάντα, ένα αληθινό σκυλάκι και ένα αληθινό ρομπότ

10. Αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ξέχασε την κόρη του. Τη θυγατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη τη λένε Σοφία -γιόρταζε χθες, 17 Σεπτεμβρίου. Και έτσι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε να της στείλει ευχές μέσω Instagram. Τηλέφωνα δεν υπάρχουν;

Χρόνια πολλά στο Σοφάκι μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσένα!! #very proud

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on Sep 17, 2017 at 12:52am PDT

The post Τρελό weekend #23 appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα