Το NFL εξετάζει κανονισμό που θα υποχρεώνει τους παίκτες να μη γονατίζουν

Το NFL (αμερικανικό ποδόσφαιρο) αναμένεται να τροποποιήσει τους κανόνες του προκειμένου να απαιτήσει από τους παίκτες να στέκονται όρθιοι κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου!

Οι παίκτες άρχισαν να γονατίζουν την περασμένη σεζόν για να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία και τη φυλετική ανισότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με επικεφαλής τον πρώην παίκτη των Σαν Φρανσίσκο 49ers Κόλιν Κεπέρνικ. Το κίνημα διαμαρτυρίας των παικτών προκάλεσε την οργή του Ντόναλντ Τραμπ που τους επέκρινε. Οι επικρίσεις του αμερικανού προέδρου, πυροδότησε

νέο κύμα αντιδράσεων με τους παίκτες που γονατίζουν για διαμαρτυρία να αυξάνονται.

Ενας εκπρόσωπος του πρωταθλήματος δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες σκοπεύουν να συζητήσουν την πιθανή αλλαγή του κανονισμού την επόμενη εβδομάδα, έπειτα από μήνες σύγκρουσης με τον Λευκό Οίκο, αναφέρει το Dow Jones.

Την Κυριακή, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της Colts και των 49ers στην Ινδιανάπολη, αλλά εγκατέλειψε την κερκίδα, μετά την παγιωμένη πια διαμαρτυρία των παικτών του NFL.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ανοίξει βεντέτα και με γνωστούς αθλητές άλλων αθλημάτων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το NBA.

The post Το NFL εξετάζει κανονισμό που θα υποχρεώνει τους παίκτες να μη γονατίζουν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα