Τι συνέβη τελικά στο τροχαίο του Κώστα Αγγελίδη;

Το ατύχημα έγινε ξημερώματα παραμονής Χριστουγέννων, στη Βούλα. Το θύμα, μια τηλεοπτική διασημότητα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, τον οποίο το κοινό γνώρισε ως παρουσιαστή της δημοφιλούς εκπομπής «Mega Star». Και υπό αυτό το πρίσμα η υπόθεση πήρε διαστάσεις: ο 43χρονος πρώην τηλεπαρουσιαστής, πατέρας ενός παιδιού έξι ετών, έπεσε με τη μοτοσικλέτα του σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ και τραυματίστηκε σοβαρότατα στο κεφάλι –παραμένει έκτοτε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ασκληπιείου» Βούλας–, όλοι σπεύδουν να εκφράσουν τις

ευχές τους να τα καταφέρει και αναρωτιούνται πώς συνέβη το κακό.

Το ίδιο διερωτώνται και οι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Σύμφωνα με tovima.gr, από την Τροχαία διατυπώνονται ερωτήματα για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος που καταγράφηκε στις 6.30 το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στην συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ζέφυρου στο ύψος της Βούλας.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, από ευρήματα στον τόπο του συμβάντος διατυπώνονται σοβαρές αμφιβολίες για την κίνηση του λεωφορείου στο οποίο κατέπεσε με την μοτοσικλέτα του ο Αγγελίδης, ενώ αναζητούνται στοιχεία από κάμερες σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου. Επιπλέον, από τις πρώτες έρευνες έχει διαπιστωθεί, μετά βεβαιότητας, ότι ο πρώην παρουσιαστής δεν φορούσε κράνος και εντοπίσθηκε με σοβαρά τραύματα και αίματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία, στο κεφάλι.

Σύμφωνα με ορισμένες αστυνομικές πηγές ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου του ΟΑΣΑ, στο οποίο κατέπεσε η μοτοσικλέτα, ανέφερε ότι αυτό συνέβη ενώ ο ίδιος βρισκόταν με σχεδόν μηδενική ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. Προκειμένου στην επόμενη διασταύρωση να στρίψει αριστερά με κατεύθυνση προς την Βάρη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη πέδησης, «συρσίματος», της μοτοσικλέτας (για μήκος τουλάχιστον 20 μέτρων) και θραύσματα στην δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το δίτροχο του Κώστα Αγγελίδη κτύπησε στην πίσω δεξιά πλευρά του λεωφορείου. Οπως ανέφεραν ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ «το τροχαίο αυτό συμβάν έχει ορισμένες ιδιομορφίες που πρέπει να ερευνήσουμε».

Ερευνάται, λοιπόν, αν ο οδηγός του λεωφορείου λίγες στιγμές προτού καταπέσει πάνω του η μοτοσικλέτα του Αγγελίδη έκανε σχετικά απότομη κίνηση από τα δεξιά προς τα αριστερά (όπως επιλέγουν πολλά λεωφορεία στις ίδιες γραμμές) για να ευθυγραμμιστεί με την κίνηση αριστερής στροφής στην επόμενη διασταύρωση. Γι αυτόν τον λόγο αναζητούνται καταγραφές από κάμερες σε γειτονικά σημεία όπως και σχετικά συστήματα καταγραφής από καταστήματα. Πάντως, σύμφωνα με άλλες πηγές, ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε προχωρήσει -όπως προέκυψε από το αλκοτέστ- σε χρήση αλκοόλ, ενώ τα σχετικά αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του τραυματία οδηγού του δίτροχου αναμένονται σε λίγα 24ωρα.

The post Τι συνέβη τελικά στο τροχαίο του Κώστα Αγγελίδη; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα