Τα κανάλια μοίρασαν σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους το πλάνο των φετινών επεισοδίων

Το floor plan που μοιράστηκε σε ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές με την παράκληση να τηρηθούν οι προδιαγεγραμμένες θέσεις των επεισοδίων

Αυτή τη φορά οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν άφησαν την εθιμοτυπική κάλυψη των επεισοδίων μετά την πορεία του Πολυτεχνείου στην τύχη. Οι υπεύθυνοι έκαναν αυτοψία και όρισαν τους χώρους ώστε να μην υπάρχουν πλάνα με δέντρα που «μασκάρουν» τη δράση ή άλλες αστοχίες στην τηλεσκηνοθεσία.

Οπως

φαίνεται καθαρά στο σχεδιάγραμμα έχουν προβλεφθεί ειδικοί χώροι για να «γράψει» καλύτερα το κάψιμο των κάδων, έχουν τοποθετηθεί ειδικά αυτοκίνητα για σπάσιμο στην οδό Στουρνάρη ενώ υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια στο έδαφος που οριοθετούν τα σημεία για συλλήψεις, για ρίψη μολότοφ και για μάχες σώμα με σώμα ώστε να μη χαθεί κανένα σημείο της δράσης από την ζωντανή μετάδοση.

Φέτος για τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου live έχει ζητηθεί η συνδρομή γνωστής εταιρίας ειδικών που αναλαμβάνουν την τηλεοπτική κάλυψη σε μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά γεγονότα (Eurovision, Champions League, Ολυμπιακούς Αγώνες, κ.α) ενώ τα κανάλια από το πρωί κάνουν εκκλήσεις και «φιτιλιάζουν» για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των δύο αντιπάλων ομάδων στα επεισόδια.

Μάλιστα αν φέτος το εγχείρημα της τηλεοπτικής μετάδοσης στεφθεί με επιτυχία και κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, υπάρχει η σκέψη από τον επόμενο χρόνο τα επεισόδια να διεκδικήσουν θέση μνημείου πολιτιστικής κληρονομιάς της Unicef και να προωθηθούν από τον ΕΟΤ ως ειδικός τουριστικός προορισμός.

The post Τα κανάλια μοίρασαν σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους το πλάνο των φετινών επεισοδίων appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα