Στρατηγική συνεργασία των «Συστημάτων Sunlight» με την Pepsi Ρωσίας

H εταιρεία «Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ» -μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού– διανύει δυναμικά την τρίτη της δεκαετία στην ελληνική και διεθνή αγορά σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας. Η «Sunlight» συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις

σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Εργα Υποδομής και Αμυνα.

Τώρα, η εταιρεία «Συστήματα Sunlight» συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, διευρύνοντας τη λίστα των στρατηγικών της συνεργατών. Σημαντική νέα προσθήκη στο ευρύ πελατολόγιό της ελληνικής εταιρείας παραγωγής συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας αποτελεί η Pepsi Ρωσίας, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά.

Η «Sunlight» συμμετείχε με επιτυχία σε διαγωνισμό της Pepsi Wimm-Bill Dann Pepsi Ρωσίας, με αρχική ανάθεση παραγγελίας περισσότερες από 230 μπαταρίες αντικατάστασης και βιομηχανικές μπαταρίες έλξης για περονοφόρα. Οι μπαταρίες «Sunlight» χρησιμοποιούνται πλέον σε διάφορους τύπους περονοφόρων οχημάτων όπως TOYOTA, HYSTER, FLT CROWN, FLT STILL, TENNANT, αλλά και σε εργοστάσια και αποθήκες της Pepsi σε περισσότερες από 20 ρωσικές πόλεις.

Ο Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθυντής Βιομηχανικών Πωλήσεων της «Sunlight», δήλωσε σχετικά: «Με τη νέα της συνεργασία, η ‘Sunlight’ αυξάνει σε σημαντικό βαθμό την έκθεσή της στην απαιτητική αγορά της Ρωσίας. Η ‘Sunlight’ διαθέτει ένα ξεκάθαρο εξαγωγικό προσανατολισμό, με το 98% της παραγωγής να διοχετεύεται στις διεθνείς αγορές. Συμφωνίες όπως αυτή με την Pepsi Ρωσίας είναι πολύ σημαντικές για εμάς και λειτουργούν ως οδικός χάρτης για περαιτέρω διείσδυση στις ξένες αγορές. Για το σκοπό αυτό και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αυξανόμενων παραγγελιών που συνεπάγονται οι νέες συμφωνίες, επενδύουμε διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό και συστήματα τεχνολογίας επιτυγχάνοντας διπλασιασμό της παραγωγής μας για το 2016 και ενισχύοντας την απασχόληση».

Η «Sunlight» κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στις μπαταρίες αντικατάστασης και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παραγωγείς βιομηχανικών μπαταριών έλξης για περονοφόρα. Μπαταρίες της «Sunlight» από την παραγωγική μονάδα της Ξάνθης ταξιδεύουν σε περισσότερες από 100 χώρες και εξοπλίζουν κάθε χρόνο περισσότερα από 62.000 περονοφόρα οχήματα. Την αξιοπιστία της εταιρείας στις αγορές του εξωτερικού επιβεβαιώνουν τα δυναμικά μερίδια της όπως ενδεικτικά αναφέρονται, 20% στη Γερμανία, 35% στην Ισπανία και 65% στην Πορτογαλία.

The post Στρατηγική συνεργασία των «Συστημάτων Sunlight» με την Pepsi Ρωσίας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα