Στον «Ευαγγελισμό» δικηγόρος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια

Δεκαέξι συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, ενώ προσήχθησαν ακόμη 23 πρόσωπα, τα οποία πάντως αφέθηκαν ελεύθερα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για εννέα Ελληνες, ηλικίας από 18 έως 32 ετών και επτά αλλοδαπούς (δύο Γάλλοι 22 και 26 ετών, ένας Ιταλός 27 ετών, ένας Λιθουανός 20 ετών, δύο Γερμανοί 37 και

30 ετών και ένας Ιρακινός, 19 ετών).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων αφορά για τα κατά περίπτωση αδικήματα: Της βαριάς σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών εμπρησμού, έκρηξης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών. Τα επεισόδια άρχισαν να εκτονώνονται μετά τις 22.30. Η κατάσταση ηρέμησε αργά τη νύχτα, πρώτες ώρες Σαββάτου.

Στο μεταξύ στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται η δικηγόρος που τραυματίστηκε κάτω από το γόνατο από μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από μια ομάδα κουκουλοφόρων στην συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και η οποία υποβλήθηκε το βράδυ σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε το βίντεο λίγο μετά τον τραυματισμό της γυναίκας:

The post Στον «Ευαγγελισμό» δικηγόρος που τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα