Πρίγκιπας Γουίλιαμ: O διάδοχος του θρόνου είναι φαλακρός

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, βαρέθηκε. Οχι τα πριγκιπικά του καθήκοντα, αλλά να παλεύει με την εμφάνισή του και κυρίως να παλεύει να κρύψει το γεγονός ότι, μολονότι 35 ετών, έχει χάσει τα μαλλιά του –σε αντίθεση με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος στα 69 του διατηρεί μια πυκνή κόμη.

Ετσι, το μεσημέρι της Πέμπτης, έκανε μια δημόσια εμφάνισή του νέου Γουίλιαμ. Κοντοκουρεμμένος, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και Δούκας του Εδιμβούργου, αποκάλυψε στους Βρετανούς την φαλάκρα του, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο

παίδων «Ελβίρα» στο κέντρο του Λονδίνου.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι λαϊκές εφημερίδες δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. «God Shave the King» ήταν ο έξυπνος τίτλος της Daily Mirror, η οποία έπαιξε με την κλασσική φράση «God Shave the King» ή «Queen».

Από την πλευρά της η Sun, ασχολήθηκε με το νέο κούρεμα του πρίγκιπα ως προς το κόστος του. Η εφημερίδα λέει ότι ο Γουίλιαμ αποφάσισε να κουρευτεί επειδή τον πείραζε ο αδελφός του Χάρι ότι χάνει τα μαλλιά του. Και απευθύνθηκε στον κομμωτή της συζύγου του, Κέιτ Μίντλτον, Ρίτσαρντ Γουόρντ.

The post Πρίγκιπας Γουίλιαμ: O διάδοχος του θρόνου είναι φαλακρός appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα