Πώς οι επιχειρήσεις αγκαλιάζουν τον Μαραθώνιο

Ολα είναι έτοιμα για τον μεγάλο, κυριακάτικο αγώνα και αυτό συμβαίνει επειδή κάποιοι βοήθησαν έμπρακτα σε αυτό. Εταιρίες-χορηγοί του Μαραθωνίου της Αθήνας, οι οποίες αναγνωρίζουν τα ιδεώδη που προωθεί στη σύγχρονη κοινωνία ο συγκεκριμένος αγώνας και τη σπουδαία συνεισφορά του στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, βοηθούν με την παρουσία τους. Πώς; Μα, με το να δημιουργηθεί για τους συμμετέχοντες αθλητές και επισκέπτες μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας.

Ετσι,

λοιπόν, στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα το «Χωριό των Χορηγών» (Sponsors’ Village). Από τις 07.30 το πρωί έως τις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής, σημαντικές επιχειρήσεις -οι οποίες δραστηριοποιούνται στη χώρα μας- θα βρεθούν για να γιορτάσουν παρέα με χιλιάδες κόσμου στην Πλατεία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον τερματισμό του Αγώνα, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Δείτε κάποιους από τους σημαντικότερους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες χιλιάδων ανθρώπων που θα τρέξουν την Κυριακή και τι λένε για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση:

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., αποτελεί τον σημαντικότερο διοργανωτή τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, διατηρώντας το αποκλειστικό δικαίωμα της διεξαγωγής, διαχείρισης, οργάνωσης και λειτουργίας αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχηματισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσω ενός εκτενούς δικτύου που σήμερα αριθμεί περισσότερα από 5.000 εξουσιοδοτημένα πρακτορεία.

Στα 55 χρόνια λειτουργίας της η ΟΠΑΠ Α.Ε. παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω ενός εκτενούς προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας, της παιδείας, του περιβάλλοντος και γενικότερα της κοινωνίας. Αναγνωρίζοντας τη μοναδική αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική αξία τής ιδέας τού Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, η ΟΠΑΠ Α.Ε. αποτελεί τον Μέγα Χορηγό του Μαραθωνίου για την περίοδο 2011-2016. Στόχος της συγκεκριμένης χορηγίας είναι η ενίσχυση του Μαραθώνιου Κινήματος και η διάδοση των πανανθρώπινων αξιών, με τις οποίες αυτό συνδέεται.

H AEGEAN, η οποία ανήκει στους Μεγάλους Χορηγούς του ΣΕΓΑΣ, ξεκίνησε την πορεία της τον Μάιο του 1999, επιχειρώντας αρχικά στον ελλαδικό χώρο. Σε συνέχεια της εξαγοράς τής OlympicAir το 2013, ως η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο των Αερομεταφορών, επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύει τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτει όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής. Παράλληλα, συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής Οικονομίας. Mέσα στο 2016 η ΑΕGEAN αναδείχθηκε «Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» -σε έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 19,2 εκατ. επιβάτες, από τα SkytraxWorldAirlineAwards.

Σήμερα, ως η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία της χώρας και μέλος της StarAlliance, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο σε ανθρώπινο, όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Και αφού ο λόγος περί αποστάσεων, δεν θα μπορούσε να μη χορηγήσει -με όποιον τρόπο μπορεί- τον μεγάλο Μαραθώνιο.

Η ασφαλιστική εταιρία ERGO, ως επίσης ένας Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα, δυναμικά και για το 2016, το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Μέσα από την παροχή και την προσφορά των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ERGO εφαρμόζει στην πράξη τη δέσμευσή της «Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω» προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες του πελάτη της. Με φιλική, ανθρώπινη και ξεκάθαρη φιλοσοφία προσέγγισης. Ενθαρρύνει τον κάθε ένα από τους συμμετέχοντες υπό τη σκέπη της, εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στηρίζει τους αθλούμενους σε κάθε τους προσωπικό Μαραθώνιο, μέχρι το σημείο του τερματισμού. Μέχρι την επίτευξη των στόχων τους. Εμπρακτα, με συνέχεια και συνέπεια. Με τη δύναμη ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της Ευρώπης, η ERGO στηρίζει τους συμμετέχοντες σε κάθε τους βήμα… Το μότο της: Μη σταματάτε!

The post Πώς οι επιχειρήσεις αγκαλιάζουν τον Μαραθώνιο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα