Πολύσπορη τυρόπιτα με μετσοβόνε, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

Θα ΄μουν δε θα ΄μουν τεσσάρων ετών όταν έμαθα ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Δεν θυμάμαι πώς ένιωσα εκείνη τη στιγμή αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ τη μαγεία τού να περιμένεις από κάποιον αόρατο, ιπτάμενο παππούλη δώρο μέσα στα άγρια μεσάνυχτα μόνο και μόνο γιατί ήσουν καλό παιδί τη χρονιά που πέρασε. Έπρεπε μάλιστα να κρατάω το στόμα μου κλειστό «προφυλάσσοντας» έτσι τα υπόλοιπα παιδάκια που πίστευαν στη μαγεία.

Την μεγαλειώδη αυτή πατάτα την έκανε ο νέος και άμαθος, τότε, λατρεμένος μου μπαμπάς που θεώρησε πως η κορούλα του είναι καλό να ξέρει την αλήθεια και πως δεν

ήταν σωστό να την κοροϊδεύει. «Δεν θα σου λείψει τίποτα. Ότι θες θα μας το ζητάς και θα το έχεις. Όμως Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει. Εμείς σου τα φέρνουμε τα δώρα»! Και όντως, δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Μόνο λίιιιγη μαγεία και η χαρά τού να ονειρεύομαι.

Ο ίδιος αυτός άνθρωπος που τότε έκρινε κι έπραξε έτσι, 30 χρόνια μετά είναι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της ύπαρξης του Άγιου Βασίλη. Για τα εγγόνια του ρε γαμώτο! Το σόου που κάνει κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι άνευ προηγουμένου κι έτσι πιστοποιεί την ύπαρξη όχι μόνο του Αγίου Βασίλη αλλά και όλων των Σεραφείμ και Χερουβείμ.

Δείτε ολόκληρο και τη συνταγή εδώ

The post Πολύσπορη τυρόπιτα με μετσοβόνε, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα