Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ ξανά μαζί!

Είναι μια είδηση που απηχεί σε ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα των μουσικόφιλων από τότε που διαλύθηκαν οι Beatles το 1970. Ποιος δεν ήθελε να ξαναδεί μαζί τα «Σκαθάρια»; Αλλά μετά από δέκα χρόνια σκοτώθηκε ο Τζον Λένον. Και έπειτα, το 2001, «έφυγε» και ο Τζορτζ Χάρισον. Εμειναν μόνο δύο. Ο Ρίνγκο Σταρ και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Οι οποίοι και ξανασυναντήθηκαν για να γράψουν και να ηχογραφήσουν από κοινού νέο υλικό.

Ο

ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος συναντήθηκε με τον μπασίστα και τραγουδιστή των «Σκαθαριών» στο στούντιο το Σαββατοκύριακο, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Σταρ μέσω twitter.

Thanks for coming over man and playing Great bass. I love you man peace and love. ✌️☮ pic.twitter.com/Z5kpyLLlkO

— #RingoStarr (@ringostarrmusic) February 20, 2017

«Σε ευχαριστώ που ήρθες και έπαιξες σπουδαίο μπάσο. Σε αγαπώ. Ειρήνη και αγάπη» έγραψε ο 77χρονος Ρίνγκο Σταρ στο twitter. Ο ίδιος σε δεύτερο tweet ανήρτησε και μια φωτογραφία του με τον ΜακΚάρτνεϊ και τον κιθαρίστα των Eagles, Τζο Γουόλς.

Η ηχογράφηση έγινε λίγες ημέρες αφότου το NME είχε εντοπίσει τους ΜακΚάρτνεϊ και Σταρ να δειπνούν μαζί με τον ηθοποιό Τομ Χανκς στη Σάντα Μόνικα.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Σταρ και ο 75χρονος πια ΜακΚάρτνεϊ συνεργάζονται. Το 2010 δούλεψαν μαζί στο άλμπουμ «Y Not», σε μουσική του Ρίνγκο Σταρ. Ο ΜακΚάρτνεϊ είχε τραγουδήσει το «Walk With You» και είχε παίξει μπάσο για το τραγούδι «Peace Dream».

And look out Joe W. came out to play what a day I'm having peace and love. ✌️

Keywords
Τυχαία Θέματα