Πιστεύετε ότι είναι ο Μπομπ Ντίλαν αυτός ο κουκουλοφόρος;

20:20 4/4/2017 - Πηγή: Protagon

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την παραλαβή από τον Μπομπ Ντίλαν του Νομπέλ Λογοτεχνίας με το οποίο τιμήθηκε κρατούνται σήμερα ως επτασφράγιστο μυστικό και κανένας δεν φαίνεται να γνωρίζει τι, τελικά, συνέβη στη Στοκχόλμη.

Τι τους είπε, τι του απάντησαν, τι φορούσε, με ποιο χέρι πήρε το βραβείο;

Τώρα, ένα σάιτ δημοσιεύει μια φωτογραφία στην οποία φέρεται να εικονίζεται ο μέγιστος τραγουδοποιός.

Εννοείται, ουδείς μπορεί να βεβαιώσει ότι σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται ο Ντίλαν – οι περισσότεροι, μάλιστα, θεωρούν ότι πρόκειται για τη σιλουέτα κάποιου άνδρα

ο οποίος είναι πολύ νεότερος του Μπομπ.

Bob Dylan receives Nobel prize in Stockholm https://t.co/m9v1ZTPUO5 pic.twitter.com/VL0h3knjyg

— The Local Sweden (@TheLocalSweden) April 2, 2017

Ο Ντίλαν με κουκούλα; Εντάξει, είναι γνωστό ότι αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά τόση μυστικοπάθεια, πια;

Το μόνο βέβαιο είναι αυτό που ξέρουμε ήδη: ότι η Σουηδική Ακαδημία Επιστημών, η οποία απονέμει τα βραβεία, ανακοίνωσε πως ο Ντίλαν θα παραλάμβανε το δίπλωμα και το μετάλλιό του από τη Στοκχόλμη, αλλά σε μια «μικρή και στενή εκδήλωση», σύμφωνα με την επιθυμία του.

Η ίδια πηγή είχε ανακοινώσει ότι μέλη της Ακαδημίας θα συναντιόνταν με τον τραγουδιστή σε μια από τις συναυλίες του, το Σάββατο και την Κυριακή στη Στοκχόλμη και στις 9 Απριλίου στο Λουντ, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση.

Συγκεκριμένα, η γραμματέας της Ακαδημίας Σάρα Ντάνιους, έγραψε σε ανάρτησή της σε μπλογκ: «Προετοιμάζομαι για τις συναυλίες του Ντίλαν στη Στοκχόλμη αυτό το Σαββατοκύριακο».

Το επίσης σίγουρο είναι ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Ντάνιους είχε δηλώσει ότι ο Ντίλαν δεν θα εκφωνήσει την ομιλία της παραλαβής του βραβείου ως οφείλει, αλλά προφανώς θα τη στείλει σε ένα δεύτερο χρόνο, ηχογραφημένη.

Για να παραλάβει το χρηματικό έπαθλο των οκτώ εκατομμυρίων σουηδικών κορωνών που συνοδεύει το βραβείο, ο Ντίλαν πρέπει να εκφωνήσει μια ομιλία εντός εξαμήνου, αλλά δεν ήταν απαραίτητο να βρεθεί στη Στοκχόλμη. Πόσο μάλλον, να κυκλοφορεί με κουκούλα…

The post Πιστεύετε ότι είναι ο Μπομπ Ντίλαν αυτός ο κουκουλοφόρος; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα