Πέμπτος σε όλο το ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Δύσκολα θα χάσει το All Star Game της Νέας Ορλεάνης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Από το ΝΒΑ ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (12/1) τα στοιχεία από τη δεύτερη καταμέτρηση των διαδικτυακών ψήφων – ως γνωστόν το ποιος θα συμμετάσχει στον παραδοσιακό αγώνα μεταξύ των καλύτερων της ανατολικής και της δυτικής ακτής των ΗΠΑ το κρίνουν

οι φίλαθλοι σε ποσοστό 50%, ενώ το υπόλοιπο μισό κρίνεται μεταξύ παικτών, προπονητών και διαπιστευμένων δημοσιογράφων. Στην ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, λοιπόν, ο 22χρονος Ελληνας των Μιλγουόκι Μπακς είναι τρίτος σε ψήφους, πλησιάζοντας το ένα εκατομμύριο!

Πρώτος παραμένει (με 1.066.147 ψήφους) ο «βασιλιάς» ΛεΜπρον Τζέιμς καιι δεύτερος είναι ο Κάρι Ιρβινγκ, επίσης του Κλίβελαντ (με 971.362 ψήφους). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολουθεί με 963.110 ψήφους και φαίνεται να «κλειδώνει» τη θέση του στη βασική πεντάδα της Ανατολής.

Let's get @Giannis_An34 as the top NBA vote getter. Let's go WI!!! #NBAVOTE

RT to vote!! pic.twitter.com/NkLOLKL1KB

— Alex Lasry (@AlexanderLasry) January 12, 2017

O Γιάννης είναι αναμφίβολα σταρ, τον έχουν ήδη χρίσει οι φίλαθλοι του αμερικανικού μπάσκετ. Εχει σχεδόν διπλάσιες ψήφους από τον πολυδιαφημισμένο Ντουέιν Γουέιντ του Σικάγο και τριπλάσιες από τον περίφημο Καρμέλο Αντονι της Νέας Υόρκης.

Αλλά και συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και τον παικτών της Δύσης, ο Αντετοκούνμπο εμφανίζεται να ξεπερνά τον Τζέιμς Χάρντεν του Χιούστον, ο οποίος διεκδικεί το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίζεται πέμπτος σε όλο το ΝΒΑ, πίσω μόνο από γίγαντες όπως ο ΛεΜπρόν ή ο Κέβιν Ντουράντ και ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος!

Η ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 19 Ιανουαρίου. To 66o All Star Game θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

* Οσοι δεν έχουν ψηφίσει ακόμα τον Γιάννη, μπορούν εδώ #ΝΒΑVOTE

The post Πέμπτος σε όλο το ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα