Παπαράτσι πήγε να πουλήσει γυμνή φωτογραφία της Sia και εκείνη την ανέβασε στο Twitter

Ηταν μια κίνηση που ελάχιστοι θα περίμεναν. Μία θαρραλέα απάντηση σε όσους επιχειρούν το εύκολο κέρδος μέσα από πώληση φωτογραφιών που τραβήχτηκαν εντελώς παράνομα. Η διάσημη τραγουδίστρια Sia λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει στην απειλή δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών της δίνοντας η ίδια στη δημοσιότητα το υλικό που την δείχνει γυμνή.

Η Sia φαίνεται πως έγινε στόχος ενός παπαράτσι ο οποίος την απαθανάτισε γυμνή σε κάποιο ξενοδοχείο και στην συνέχεια προσπάθησε να πουλήσει τις επίμαχες εικόνες σε θαυμαστές της. Και τότε ήρθε η απάντηση από την αυστραλή τραγουδίστρια που έχει γίνει διάσημη εκτός των άλλων και για τις περούκες της.

Η Σία Κέιτ Ίζομπελ Φέρλερ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter και έγραψε «Κάποιος προφανώς προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες μου για τους οπαδούς μου. Γλιτώστε τα χρήματά σας, εδώ είναι δωρεάν. Κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα!».

Someone is apparently trying to sell naked photos of me to my fans. Save your money, here it is for free. Everyday is Christmas! pic.twitter.com/aeQlnTwLuy

sia (@Sia) November 7, 2017

Η τελευταία της φράση αναφέρεται στο νέο της άλμπουμ που θα έχει αυτόν τον τίτλο με κάποιους να σχολιάζουν ότι όλο αυτό αποτελεί ένα κόλπο της εκκεντρικής τραγουδίστριας προκειμένου να διαφημίσει τη νέα της δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες από ξένα μίντια ωστόσο αναφέρουν πως το συγκεκριμένο πρακτορείο έκανε επαφές για να πουλήσει τουλάχιστον 15 φωτογραφίες με τη Sia γυμνή. Οι «πονηροί» πάντως παπαράτσι δεν υπολόγιζαν σε μία τέτοια κίνηση από την αυστραλή σταρ που ουσιαστικά τους έκοψε τα φτερά.

Φυσικά, η ανάρτηση της ακομπλεξάριστης τραγουδίστριας έγινε δεκτή με έκπληξη και πανηγυρικό κλίμα από τους χρήστες του Twitter

pic.twitter.com/qFQ56kTMtt

— justun. (@siacidal) November 7, 2017

SIA I’M SCREAMING pic.twitter.com/ZUY03DFnsE

Adele Union (@AdeleUnion) November 7, 2017

pic.twitter.com/IQvlh1Jucg

— Chiara (@chiaranpg) November 7, 2017

The post Παπαράτσι πήγε να πουλήσει γυμνή φωτογραφία της Sia και εκείνη την ανέβασε στο Twitter appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα