Οταν ο Τζάστιν Τριντό ντύθηκε Σούπερμαν

Αν δεν ήταν το Χαλογούιν και οι μεταμφιέσεις που ζητά το αμερικανικό έθιμο των ημερών, η αλλαγή του καναδού πρωθυπουργού θα μας φαινόταν κάπως ύποπτη.

Πιστεύει στ’ αλήθεια ο Τζάστιν Τριντό ότι είναι ένας Σούπερμαν;

Oπως ο ντροπαλός δημοσιογράφος Κλαρκ Κεντ κρύβει κάτω από τα χοντρά γυαλιά και τα καλοχτενισμένα μαλλιά έναν υπερήρωα, έτσι και ένας πρωθυπουργός μπορεί κάτω από το πουκάμισο ένα μπλουζάκι με το «S» του Σούπερμαν.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά αιφνιδίασε ευχάριστα

όταν εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο της χώρας του ντυμένος υπερήρωας, τουλάχιστον μέσα από το σακάκι.

Κατέβηκε κάπως θεατρικά από τις σκάλες, έβαλε τα γυαλιά του, μας έδειξε ότι φορούσε το μπλουζάκι του Σούπερπαμν και μας είπε ότι «έπρεπε να γίνει και αυτό».

Η μεταμόρφωση του Τριντό ήταν αρκετά καλή: φορούσε τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά με τον χοντρό σκελετό και είχε μιμηθεί την χωρίστρα του Κλαρκ Κεντ.

Λίγη ώρα αργότερα θα εμφανιζόταν στη Βουλή για να απαντήσει στην ώρα του πρωθυπουργού, οπότε μάλλον οι υπερδυνάμεις θα του φάνηκαν χρήσιμες.

Αργότερα φωτογραφήθηκε με τον γιο του, που και αυτός ήταν μεταμφιεσμένος, δίπλα στις παραδοσιακές κολοκύθες του Χαλογουίν.

Ολόκληρη η οικογένεια Τριντό ντύθηκε για το Χαλογουίν (REUTERS/Chris Wattie)

Για τον καναδό πρωθυπουργό οι μεταμφιέσεις του Χαλογουίν είναι πια μια παράδοση.

Πέρυσι ο Τριντό είχε ντυθεί σαν το πιλότο από τον «Μικρό πρίγκιπα» του Σεντ Εκιπερί ενώ κατά την πρώτη του χρονιά στην πρωθυπουργία είχε επιλέξει τον Χαν Σόλο από το Star Wars.

The post Οταν ο Τζάστιν Τριντό ντύθηκε Σούπερμαν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα