Οταν ο Καμμένος απαντά (βιαστικά) στον Γιούνκερ για το «ακροδεξιός»

«Έκανε τη δήλωση νύχτα, κάνει κρύο στις Βρυξέλλες, ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορεί να με μπέρδεψε με τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη… Όπως ο καθένας, (έτσι και ο Γιούνκερ) έχει τα ελαττώματά του».

Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και επικεφαλής του (συγκυβερνώντος) κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,

την αναφορά του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο πρόσωπό του, ως «ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο» του Αλέξη Τσίπρα. Στη βιασύνη του όμως να απαντήσει στον λουξεμβούργιο πολιτικό, «καρφώνοντας» παράλληλα τους πολιτικούς του αντιπάλους, υπέπεσε σε ακόμη μία «μεγαλοπρεπέστατη» γκάφα.

Σε δηλώσεις του στον Real FM, o κ. Καμμένος υποστήριξε πως «έχει μία καλή σχέση με τον κ. Γιούνκερ», αν και όπως επεσήμανε δηκτικά, «δεν συνηθίζει να με χαστουκίζει φιλικά όπως τον κ. Βενιζέλο ή να με φιλάει όπως τον κ. Σαμαρά».

Βέβαια, για μία ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος δείχνει να έχει κοντή ή μάλλον επιλεκτική μνήμη, αφού ναι μεν έριξε τη «μπηχτή» του για τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, έδειξε όμως να μην θυμάται -ή να θέλει να ξεχάσει- ανάλογες στιγμές του κυβερνητικού του συνοδοιπόρου, Αλέξη Τσίπρα, με τον πάντα διαχυτικό Ζαν Κλοντ.

Ίσως μερικές φωτογραφίες (πάντα σε δημοσιογραφικά πλαίσια) να του φρεσκάρουν λίγο τη μνήμη…

The post Οταν ο Καμμένος απαντά (βιαστικά) στον Γιούνκερ για το «ακροδεξιός» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα