Οικονόμου: «Βάζουν στο Δημόσιο από την πίσω πόρτα 3.000 κομματικούς φίλους του Πολάκη!»

10:29 3/8/2017 - Πηγή: Protagon

H κόντρα για την Παιδεία πέρασε, η κόντρα για την Υγεία άρχισε. Και αν η πρώτη διεξήχθη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών (με τα γνωστά περί «νεύρων» και «διακοπών»), η δεύτερη έχει την ωμότητα που έχει μια σύγκρουση «λοχαγών». Στο στόχαστρο του Βασίλη Οικονόμου λοιπόν, τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, βασικός εισηγητής του νέου νομοσχεδίου.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα σε τροπολογία για το ΚΕΕΛΠΝΟ,

ο κ. Οικονόμου είπε ότι οι βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν μια διάταξη ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική ερευνά και ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του Κέντρου έχει μιλήσει για οικονομικές παρατυπίες.

Διαβάστε: Καταγγελία Αδωνι για τροπολογία-«κουκούλωμα» από Πολάκη

Ο κ. Οικονόμου προχώρησε και σε μια δημόσια καταγγελία: ότι με το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία, που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα Πέμπτη από την Ολομέλεια της Βουλής, η κυβέρνηση, «χωρίς χρήματα και χωρίς ΑΣΕΠ επιχειρεί να βάλει στο Δημόσιο, από την πίσω πόρτα, 3.000 κομματικούς φίλους του κ Πολάκη».

Σύμφωνα δε με τον τομεάρχη Υγείας της ΝΔ με το νομοσχέδιο αυτό ουσιαστικά η σημερινή κυβέρνηση θα δώσει την «καυτή πατάτα» στους διαδόχους της.

The post Οικονόμου: «Βάζουν στο Δημόσιο από την πίσω πόρτα 3.000 κομματικούς φίλους του Πολάκη!» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα