Οι θριαμβευτές των Χρυσών Σφαιρών σε άσπρο και μαύρο

16:46 9/1/2017 - Πηγή: Protagon

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες το «La La Land» έσπασε ρεκόρ με επτά βραβεία, το «Moonlight» κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Ταινίας, η Μέριλ Στριπ έδωσε άκρως πολιτική αλλά και συγκινητική ομιλία, όμως το πιο ενδιαφέρον μέρος, τουλάχιστον από φωτογραφικής άποψης, ήρθε με το πέρας της απονομής.

Ανέλαβε δράση το δημοφιλές φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus για να στήσει το «χρυσό» άλμπουμ της διοργάνωσης.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές, παραγωγοί και ερμηνευτές, όλοι οι νικητές της βραδιάς φωτογραφήθηκαν

σε ασπρόμαυρους τόνους στα παρασκήνια του ξενοδοχείου Μπέβερλι Χίλτον.

Η Μέριλ Στριπ βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά της στην Εβδομη Τέχνη (Instagram/@goldenglobes)Εμα Στόουν, Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία / Μιούζικαλ για τo «La La Land» (Instagram/@goldenglobes)Ράιαν Γκόσλινγκ, Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Κωμωδία / Μιούζικαλ για το «La La Land» (Instagram/@goldenglobes)

Πορτρέτα αλλά και ομαδικές φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον εντυπωσιακό. Ολες τους ασπρόμαυρες, εκφραστικές και δραματικές.

Βαιόλα Ντέιβις, Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Fences» (Instagram/@goldenglobes)Κέισι Αφλεκ, Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Manchester by the Sea» (Instagram/@goldenglobes)Ααρον Τέιλορ Τζόνσον, Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Nocturnal Animals» (Instagram/@goldenglobes)Kλερ Φόι, Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου για την τηλεοπτική σειρά «The Crown» (Instagram/@goldenglobes)Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Χρυσή Σφαίρα A’ Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα για τη σειρά «Goliath» (Instagram/@goldenglobes)

Σαν «κλεφτές ματιές» κάποιες από αυτές δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του Instagram των δύο φωτογράφων, άλλες στον επίσημο των Χρυσών Σφαιρών. Το πλήρες άλμπουμ αναμένεται να δημοσιευτεί εντός της εβδομάδας.

Τομ Χίντλστοουν, Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Τηλεταινία για το «The Night Manager» (Instagram/@goldenglobes)Χρυσή Σφαίρα Ξενόγλωσσης Ταινίας στο «Elle» του Πολ Βερχόφεν (Γαλλία) (Instagram/@goldenglobes)

Πέρυσι το Instagram έστησε ένα studio για αποκλειστικά πορτρέτα των μεγάλων κινητών και των παρουσιαστών της βραδιάς. Τότε, το δύσκολο έργο το είχαν αναλάβει ένα ζευγάρι επαγγελματικών φωτογράφων από την Ολλανδία, η Ινέζ και ο Βίνουντ.

To «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς έλαβε Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερη Ταινία – Δράμα» (Instagram/@goldenglobes)

The post Οι θριαμβευτές των Χρυσών Σφαιρών σε άσπρο και μαύρο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα