Οι έλληνες Ολυμπιονίκες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε μία ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε τους έλληνες Ολυμπιονίκες που διακρίθηκαν στους Αγώνες της Βραζιλίας. Οι έλληνες αθλητές πέρασαν τις πύλες του Μεγάρου συνοδευόμενοι από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή περίπου στις 13.00.

Οπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, από την εκδήλωση απουσίαζε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Αννα Κορακάκη. Οι πηγές από το Μέγαρο επεσήμαναν ότι η αθλήτρια από την Δράμα

θα επισκεφτεί το Προεδρικό Μέγαρο όταν επιστρέψει από το Παρίσι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε τους έλληνες αθλητές που έφτασαν τις τελευταίες ημέρες από την Βραζιλία. «Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος με τους Ολυμπιονίκες να του χαρίζουν μία σημαία με τις υπογραφές όλων των αθλητών που κέρδισαν κάποιο μετάλλιο στο Ρίο της Βραζιλίας.

O Προκόπης Παυλόπουλος με την ελληνική σημαία που φέρει τις υπογραφές των ελλήνων Ολυμπιονικών ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ INTIME)

Ο κ. Παυλόπουλος πρόσθεσε: «Το μετάλλιο ανήκει σε σας γιατί η προσπάθεια σας είναι μοναχική. Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή για έναν αθλητή η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμους αλλά αγώνας αντοχής». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του, λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους».

Στην εκδήλωση βρέθηκαν όλοι οι έλληνες Ολυμπιονίκες εκτός από την Αννα Κορακάκη. Ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης, το «χρυσό» παιδί των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη του επι κοντώ και οι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής της ιστιοπλοΐας.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

The post Οι έλληνες Ολυμπιονίκες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα