Ο Τζιμ Κάρεϊ έδωσε τη μάχη με την κατάθλιψη – και δεν ξέρει αν νίκησε

Μπορεί ένας άνθρωπος που χαρίζει γενναιόδωρα τόσο γέλιο να έχει κατάθλιψη; Τη θεωρία ότι ακόμα και ο πιο αστείος άνθρωπος –ή μάλλον ιδίως αυτός– μέσα του κλαίει, επιβεβαιώνει στο πρόσωπό του ο διάσημος αμερικανός κωμικός Τζιμ Κάρεϊ. Χτυπημένος για χρόνια από την κατάθλιψη ο 55χρονος ηθοποιός δηλώνει τώρα ότι έχει καταφέρει να το ξεπεράσει. Ή έστω να το διαχειρίζεται και να υπάρχουν στη ζωή του κάποιες, λίγες, στιγμές που να νιώθει ευτυχής.

Ο Κάρεϊ δήλωσε ότι έχει μάθει πώς να διαχειρίζεται τα θέματα ψυχικής υγείας καθώς υπέφερε από αυτά τα προηγούμενα χρόνια.

«Αυτή

τη στιγμή, δεν έχω κατάθλιψη… Είχα για χρόνια, αλλά τώρα, όταν έρχεται η βροχή, βρέχει, αλλά δεν μένει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο inews, προσθέτοντας πώς δεν μένει (η κατάθλιψη) για αρκετό καιρό ώστε να βυθιστεί σε αυτή.

«Είμαι απολύτως καλά με όλα όσα συνέβησαν, ακόμα και με τα φρικτά λάθη που ξέρετε, στη ζωή και στην τέχνη μου», είπε ο ηθοποιός εννοώντας τις κατηγορίες που δέχτηκε ο ηθοποιός από την μητέρα και τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, σύμφωνα με τις οποίες την οδήγησε στην πορνεία και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατό της.

The post Ο Τζιμ Κάρεϊ έδωσε τη μάχη με την κατάθλιψη – και δεν ξέρει αν νίκησε appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα