Ανακάλυψαν ποιος ήταν ο «άσχημος, γυμνός άνδρας» από τα «Friends»

09:59 3/6/2016 - Πηγή: Protagon

Το κεντρικό πρόσωπο σε αυτό το άρθρο δεν είναι ο «Ασχημος Γυμνός Ανδρας» («Ugly Naked Man») που εμφανίστηκε σε δύο μόλις επεισόδια του αμερικανικού σήριαλ «Φιλαράκια» (1994-2004), αλλά ο δημοσιογράφος που αποφάσισε να αναζητήσει με πάθος και μανία μια τόσο άχρηστη πληροφορία.

Πρόκειται για τον Τοντ Βαν Λούλινγκ, ο οποίος εργάζεται στην αμερικανική έκδοση της διαδικτυακής εφημερίδας Haffington Post.

Ο Βαν Λούλινγκ προφανώς σκέφτηκε ότι μια τέτοια είδηση θα γινόταν viral στα social media και είχε δίκιο. Ο,τι πιο τρελό κι ό,τι πιο ασήμαντο, αυτό είναι υποψήφιο για να γίνει δημοφιλές στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εν είδει trash χιούμορ. Πόσο μάλλον όταν αφορά τα «Friends», την ψηφισμένη ως πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών στην αμερικανική τηλεόραση.

Και κάπως έτσι ο δημοσιογράφος άρχισε την έρευνα για την ανακάλυψη του μυστηριώδους χοντρού, γυμνού και άσχημου κομπάρσου.

Ο «Ασχημος Γυμνός Αντρας» εμφανίστηκε στα επεισόδια «The One With The Giant Poking Device» και «The One Where Everybody Finds Out». Υποτίθεται ότι ζούσε απέναντι από το διαμέρισμα που μοιράζονταν η Τζένιφερ Ανινστον (Ρέιτσελ) και η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα). Στο πρώτο επεισόδιο βάσει σεναρίου οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς νόμιζαν ότι ο χοντρός ήταν μυστηριωδώς νεκρός αλλά τελικά ο αυτός εμφανίσθηκε στο παράθυρο γυμνός. Στο δεύτερο επεισόδιο ο μυστηριώδης ήρωας ήταν σε φάση μετακόμισης αλλά κατέληξε να τρώει μαζί με τον Ντέιβιντ Σουίμερ, μάφινς. Σε αυτή τη σκηνή ήταν και οι δύο γυμνοί και φαίνονταν επίσης από το παράθυρο.

Σε άλλα επεισόδια δεν ξαναεμφανίστηκε ωστόσο και πάλι, βάσει σεναρίου, οι πρωταγωνιστές τον μνημόνευαν συχνά με το παρατσούκλι «Ασχημος Γυμνός Αντρας», που όπως και να το κάνουμε είναι αρκετά μυστηριώδες. Ποιος είναι όμως αυτός ο άνθρωπος;

Ο Τοντ Βαν Λούλινγκ έψαξε στο διαδίκτυο και έπεσε πάνω σε διάφορα μπλογκ που ανέφεραν πως ο «Ασχημος Γυμνός Αντρας» είναι ο ηθοποιός B-Movies Μάικλ Χάγκερτι. Δεν ήταν αυτός. Εν συνεχεία βρήκε τους διευθυντές κάστινγκ των δύο επεισοδίων στα οποία εμφανιζόταν, αλλά κανείς δεν τον θυμόταν.

Μετά τηλεφώνησε στο πρακτορείο κομπάρσων Central Casting που προμήθευσε τη σειρά με κομπάρσους. Καμία απάντηση και από εκεί. Ρώτησε μέχρι και τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν, ο οποίος όμως επίσης δεν ήξερε να απαντήσει.

Τελικά απευθύνθηκε στον παραγωγό Τοντ Στίβενς και τότε το μυστήριο άρχισε να λύνεται. Ο Στίβεν θυμήθηκε και επιβεβαίωσε στον Τοντ Βαν Λούλινγκ ότι όντως υπήρχε ένας κομπάρσος ο οποίος έπαιξε μόνο σε δύο επεισόδια. Ο δημοσιογράφος ήρθε και πάλι σε επαφή με το πρακτορείο κομπάρσων και τους είπε ότι από αυτούς προερχόταν ο ηθοποιός, οπότε ας το ερευνούσαν. Η «έρευνα» του πρακτορείου διήρκεσε περίπου… έναν χρόνο! Τελικά όμως τηλεφώνησαν στον Βαν Λούλινγκ και του ανακοίνωσαν ότι ο κομπάρσος εμφανίστηκε στο γραφείο και δέχτηκε να μιλήσει στη Huffington Post.

Αυτός είναι ο μυστηριώδης κομπάρσος που αναζητούσε επί έναν χρόνο ο δημοσιογράφος της αμερικανικής Huffington Post. Ονομάζεται Τζον Χάουγκεν

Οταν συναντήθηκαν, επιτέλους, δημοσιογράφος και κομπάρσος, ο τελευταίος είπε: «Θέλεις να μάθουν όλοι ποιος ήταν ο “Ασχημος, Γυμνός Αντρας”; Ε, λοιπόν υπάρχει μόνο ένας… Εγώ!». Αυτός, ονομάζεται Τζον Χάουγκεν.

The post Ανακάλυψαν ποιος ήταν ο «άσχημος, γυμνός άνδρας» από τα «Friends» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα