«Ο κύριος με το μεγάλο κουμπί» – ακτιβίστρια των FEMEN γελοιοποίησε τον Τραμπ

13:55 5/1/2018 - Πηγή: Protagon

Ακόμα και να ήθελες να θέσεις ένα όριο στις αντιδράσεις για τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν μπορείς. Αυτός ξεκίνησε πρώτος. Σεξιστής, μισογύνης, με προφανή ζητήματα ανδρικής αυτοπεποίθησης και την ίδια ώρα να γαργαλάει το πυρηνικό οπλοστάσιο της μεγαλύτερης υπερδύναμης του κόσμου. Του χρειάζεται μια απάντηση.

Οπως συνέβη το πρωί της Παρασκευής έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο της Ουκρανίας: μια υπέρβαρη γυμνή ακτιβίστρια του κινήματος των FEMEN

έκανε την εμφάνισή της έξω, έχοντας βαφτεί και φορέσει μια περούκα με το χαρακτηριστικό χρώμα μαλλιών του αμερικανού προέδρου ενώ είχε γραμμένο στο στήθος της ένα μήνυμα που πρέπει να τον ενοχλεί, «ο κύριος με το μεγάλο κουμπί».

Αυτό ήταν μια απάντηση στις πρόσφατες, φροϋδικού ύφους, αναφορές του Τραμπ ότι το κουμπί του «είναι μεγαλύτερο» από αυτό του βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Ο Κιμ είχε πει, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του για το νέο έτος, ότι η χώρα του είναι πλέον πυρηνική δύναμη και προσέθεσε πως έχει πάντα πάνω στο γραφείο του το «κουμπί» για την εκτόξευση των βορειοκορεάτικων βαλλιστικών πυραύλων.

Συνήθως οι ακτιβίστριες του φεμινιστικού κινήματος των FEMEN είναι πιο γυμνασμένες, ωστόσο η συγκεκριμένη ήταν απολύτως ταιριαχτή με τον υπέρβαρο και απρόβλεπτο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η διαμαρτυρία των Femen ζητά από τους ηγέτες να πάψουν να καυχιούνται για τα όπλα και τη δύναμή τους.

The post «Ο κύριος με το μεγάλο κουμπί» – ακτιβίστρια των FEMEN γελοιοποίησε τον Τραμπ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα