Ο Κυριάκος στο facebook και η… αξιοκρατία στο «Survivor»

10:56 8/3/2017 - Πηγή: Protagon

Ηταν γνωστό πως θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Να απαντήσεις σε διαδικτυακή συνέντευξη με τους χρήστες του facebook που δεν έχουν πάντα τη διάθεση να κάνουν σοβαρή κουβέντα – τουναντίον η φύση του μέσου προδιαθέτει για αστεία και πλάκες. Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τόλμησε. Ανοιξε έναν διαδικτυακό διάλογο με τους χρήστες του facebook και δέχτηκε να απαντήσει σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων: από ερωτήματα για την οικονομική κρίση μέχρι σε προβοκατόρικες

ερωτήσεις ακόμα και για το «Survivor» ή την πορεία του Ολυμπιακού – σε αυτές επιστράτευσε εξαιρετικό και λεπτό χιούμορ είναι η αλήθεια.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντούσε επί 90 λεπτά σε σοβαρά θέματα που αφορούσαν -μεταξύ άλλων- το υπουργικό του συμβούλιο, το κλείσιμο της ΕΡΤ, τις διαπραγματεύσεις, την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας κλπ, ωστόσο δεν δίστασε να δώσει τις απαντήσεις του σε θέματα άσχετα με την πολιτική.

«Πρόεδρε ήταν δίκαιη η ψήφος του Ορέστη Τσανγκ προς την Ελισάβετ; Μην ξεχνάμε, την ψήφισε για τρίτη συνεχόμενη φορά», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης για το τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΪ.

Η απάντηση του προέδρου της ΝΔ: «Καταδικάζω απερίφραστα! Δυστυχώς και στο Survivor δεν υπάρχει αξιοκρατία…».

Βέβαια υπήρξαν πολλές και σοβαρές ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. Οπως έγραψε στο τέλος της «συνέντευξης», «με βομβαρδίσατε με πάνω από 1500 ερωτήσεις σε μιάμιση ώρα! Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη συζήτηση, προσπάθησα να δώσω απαντήσεις που να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα. Με πάνω από 90 απαντήσεις σε 90 λεπτά, νομίζω χτυπήσαμε ρεκόρ!».

Πολλοί τον ρώτησαν για την οικονομία, την ΕΡΤ, την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει τους ΤσίπραΚαμμένο το καλοκαίρι του 2015.

Αλλά ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν οι πιο αστείες ερωτήσεις, στις οποίες δέχτηκε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης. Κάποιος τον ρώτησε για την αποκάλυψη στο facebook του θανάτου του Χαν Σόλο στο τελευταίο φιλμ της κινηματογραφικής σειράς του «Πολέμου των Αστρων». «Καταδικάζω τα σπόιλερ από όπου κι αν προέρχονται, πόσο μάλλον όταν αφορούν Star Wars» ήταν η απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Kάποιος άλλος του ζήτησε μια πρόβλεψη για το ματς της Νάπολι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League. «Ρεάλ αλλά δύσκολα» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Και όντως η Ρεάλ ζορίστηκε να πάρει την πρόκριση από τους Ιταλούς

Η συζήτηση πήγε και στον Ολυμπιακό του οποίου οπαδός είναι ο πρόεδρος της ΝΔ. Προέβλεψε ότι στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός θα βάλει τόσα γκολ όσους προπονητές έχει αλλάξει εφέτος. Και έχει αλλάξει πολλούς.(σσ. Αλλαξε τρεις)

The post Ο Κυριάκος στο facebook και η… αξιοκρατία στο «Survivor» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα