Ο Κουρουμπλής διάβασε όλο το πολυνομοσχέδιο και λέει ότι οι αντιδράσεις είναι «αστειότητες»

Το πολυνομοσχέδιο δεν φέρνει νέα μέτρα. Σε αυτό το κυβερνητικό αφήγημα επέμεινε και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε ότι κατανάλωσε αρκετό χρόνο για να το διαβάσει (ως γνωστόν περιλαμβάνει περί τα 400 άρθρα και αριθμεί περί τις 1.500 σελίδες…)

Για τον κ. Κουρουμπλή

προφανώς όλα φαίνονται υπέροχα. Μιλώντας στο κανάλι «Ε», είπε ότι η κυβέρνηση θα βρει τον τρόπο να αποτρέψει τους πλειστηριασμούς —«θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία» τόνισε, χωρίς να πει πώς πρόσθεσε—, δήλωσε βέβαιος το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία και χαρακτήρισε «αστειότητες» τις αντιδράσεις κάποιων βουλευτών (και του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς).

Αναφορικά με την πιο ακτιβιστική δράση του ΠΑΜΕ, βραχίονα του ΚΚΕ, απέναντι στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, ο υπουργός είπε: «Σέβομαι το ΚΚΕ και τους αγώνες του, αλλά το κομμάτι αυτό το υπερασπίζουν με έναν υπερβολικό τρόπο».

Αναγνώρισε ότι μειώνονται τα επιδόματα των τριτέκνων και πολυτέκνων, αλλά συμπλήρωσε ότι αυξάνονται σε οικογένειες με 1-2 παιδιά. «Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένεια με δομές. Η ελληνίδα μάνα δεν κάνει δεύτερο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα καζίνο, που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο σε Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, σχολίασε ότι δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης να αυξηθούν αυτά που υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια. «Είναι επιλογή που μας επιβάλλεται. Οταν τον Αύγουστο του 2018 βγούμε από την επιτροπεία, η χώρα σιγά-σιγά θα αποκτά την αυτονομία της», σχολίασε επαναλαμβάνοντας το αφήγημα του Μαξίμου περί εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία.

The post Ο Κουρουμπλής διάβασε όλο το πολυνομοσχέδιο και λέει ότι οι αντιδράσεις είναι «αστειότητες» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα