ΝΔ: Πυρομαχικά του «μεσάζοντα» Παπαδόπουλου στα χέρια τζιχαντιστών του ISIS

Το «μεγαλεπίβολο» σχέδιο του Πάνου Καμμένου για την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μπορεί να ακυρώθηκε και τυπικά με την ανάκληση της προηγούμενης σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Εξοπλιστικών, η Νέα Δημοκρατία ωστόσο δίνει συνέχεια στο θέμα, με νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του «μεσάζοντα» Βασίλη Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με νέα

ντοκουμέντα που επικαλέστηκε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, πυρομαχικά από την Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Παπαδόπουλου βρέθηκαν στη Ράκκα της Συρίας, στα χέρια τζιχαντιστών του ΙSIS.

«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ISIS. Καταγράφεται στο σύστημα αντιμετώπισης λαθρεμπορίου όπλων ως κατασκευαστής σφαιρών που κατέληξαν στη Ράκκα», δήλωσε η κυρία Σπυράκη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή της Αξιούπολης του Κιλκίς (έδρα της εταιρείας του κ. Παπαδόπουλου), σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΕ με ημερομηνία Ιουλίου του 2014, βρέθηκαν στη Ράκκα.

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω. Ήλεγξε ή όχι η κυβέρνηση τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου; Ζητάμε από τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ζητάμε την άμεση σύγκληση της Επιτροπής», τόνισε η κύρια Σπυράκη επαναλαμβάνοντας το σχετικό αίτημα της Νέας Δημοκρατίας.

Το θέμα δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ και δεν πρόκειται να κλείσει, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

The post ΝΔ: Πυρομαχικά του «μεσάζοντα» Παπαδόπουλου στα χέρια τζιχαντιστών του ISIS appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα