Μετά τον «δεξιό» Τραμπ, ο Τσίπρας συνάντησε τον Τζέρεμι Κόρμπιν

Εναν σύντομο διάλογο, με τον επικεφαλής των Εργατικών στη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν, είχε ο έλληνας πρωθυπουργός την Πέμπτη.

Με λίγα λόγια, έπειτα από τον αμερικανό πρόεδρο, τον απόλυτο εκπρόσωπο του καπιταλισμού, ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε τις αριστερές του καταβολές.

Η συνάντηση με τον Κόρμπιν έγινε στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες, πριν από

τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μετέχει στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, αλλά σε αυτή του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ο κ. Τσίπρας από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και μετά, παρευρίσκεται ως παρατηρητής στις συνεδριάσεις.

«Χαίρομαι που σε βλέπω. Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα καταφέρατε», είπε ο έλληνας πρωθυπουργός στον Τζέρεμι Κόρμπιν.

Με τον Τζέρεμι Κόρμπιν, φίλο και σύμμαχο στον αγώνα για προοδευτικές και ριζοσπαστικές αλλαγές προς όφελος των λαών της Ευρώπης. pic.twitter.com/csmUwljZlb

— Alexis Tsipras (@atsipras) October 19, 2017

«Ακολουθούμε το παράδειγμά σας. Πιστεύω σύντομα θα το πετύχουμε», του απάντησε ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας.

«Με τον Τζέρεμι Κόρμπιν, φίλο και σύμμαχο στον αγώνα για προοδευτικές και ριζοσπαστικές αλλαγές προς όφελος των λαών της Ευρώπης», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

The post Μετά τον «δεξιό» Τραμπ, ο Τσίπρας συνάντησε τον Τζέρεμι Κόρμπιν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα