Μεγάλη νίκη της Εθνικής Πόλο που πάει για παγκόσμιο μετάλλιο

Η Εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο επικράτησε με 12-7 του Μαυροβουνίου και έτσι πέρασε στους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στην δεύτερη περίοδο, οι έλληνες παίκτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Πρώτος μεταξύ ίσων ο Φουντούλης με τέσσερα γκολ και ηγετική εμφάνιση.

Ο αντίπαλος της ομάδας μας, θα προκύψει από την αναμέτρηση ΡωσίαΟυγγαρία, με τον ημιτελικό να είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 21:30 στην Βουδαπέστη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατάφεραν για ακόμη μία φορά να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους σε ένα διεθνές τουρνουά με σημαντική προβολή.

Την Εθνική μας ομάδα έσπευσε να συγχαρεί ο άλλωστε αρχηγός της και νυν βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα νίκης για τον ημιτελικό

Φοβερη νικη για την εθνικη μας επι του Μαυροβουνιου με 12-7!
Μεχρι την επομενη :-)

— George Mavrotas (@Mavrogiorgos) July 25, 2017

Την Πέμπτη 9.35μμ παίζουμε ημιτελικό μάλλον με τους οικοδεσπότες Ούγγρους. Αυτοί θα έχουν τον κόσμο αλλά και το άγχος…

— George Mavrotas (@Mavrogiorgos) July 25, 2017

Tα οκτάλεπτα: 1-0, 5-2, 4-1, 2-4

Μαυροβούνιο: Ν. Λάζοβιτς, Ντράσκο Μπρούλιαν 1, Μ. Μπανίτσεϊτς, Μ. Πέτκοβιτς 1, Ντάρκο Μπρούλιαν 1, Α. Ράντοβιτς 2, Ν Ντράσκοβιτς, Α. Ουκρόπινα, Ν. Ράντοβιτς, Σ. Μίσιτς 1, Ο. Τσούκοβιτς, Ν. Μούρισιτς 1, Μ. Σκεπάνοβιτς.

Ελλάδα: Κ. Φλέγκας, Κ. Γενηδουνιάς 1, Β. Δελακάς, Γ. Δερβίσης 1, Γ. Φουντούλης 4, Μ. Καπότσης, Κ. Ποντικέας, Σ. Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Κ. Μουρίκης 1, Χ. Κολόμβος 1, Α. Γούνας 2, Α. Βλαχόπουλος 1, Μ. Ζερδεβάς.

The post Μεγάλη νίκη της Εθνικής Πόλο που πάει για παγκόσμιο μετάλλιο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα