Μαξίμου: «Σατανικός δίδυμος αδερφός του κ. Τσίπρα μιλάει με την Λαγκάρντ»

Μια έκπληξη περιμένει όσους έσπευσαν κακόβουλα να μιλήσουν για διγλωσσία του Πρωθυπουργού, ο οποίος υποτίθεται ότι εντός της χώρας είναι μαχητικός και κρατάει μια δυναμική στάση απέναντι στους δανειστές αλλά όταν βρίσκεται μαζί τους στο εξωτερικό είναι συναινετικός και «υποταγμένος».

Επιτέλους όμως, με μια ανακοίνωση που αναμένεται να συζητηθεί, το Μέγαρο Μαξίμου σπεύδει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να κάνει σαφές ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει ο

άνθρωπος που συνταράσσει τα πλήθη και ανεβάζει το επαναστατικό φρόνημα του λαού κατακεραυνώνοντας τους δανειστές και το ΔΝΤ όπου κι αν κάνει ομιλία.

«Αντίθετα, εκείνος ο προσκυνημένος δειλός που βλέπουμε να γελάει συνέχεια δίπλα στους αξιωματούχους της ΕΕ, δεν είναι άλλος από τον χαμένο δίδυμο αδελφό του» αναφέρει το non paper του Μεγάρου Μαξίμου. «Ο Τζέισον Τσίπρας που χάθηκε μπουσουλώντας όταν ήταν μικρός και χάθηκε κάπου στην Ευρώπη, είναι αυτός με τα φιλοευρωπαϊκά αισθήματα», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Αυτός είναι που μπαίνει κάθε τόσο στα Eurogroup εκμεταλλευόμενος την ομοιότητά του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον εκθέτει άλλες φορές λέγοντας ότι δεν φταίει για όλα ο Σόιμπλε ή ζητώντας από την Κριστίν Λαγκάρντ να μείνει δίπλα στην Ελλάδα».

Επίσης στο non paper τονίζεται ότι ο Πρωθυπουργός δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει αυτή την καθαρά προσωπική υπόθεση αλλά το κάνει γιατί δεν θέλει να νομίσουν οι ψηφοφόροι του κόμματος που εμπνέονται από τα ιδανικά του Μπολιβαρισμού και του αντιευρωπαϊσμού, ότι πάσχει από διχασμό προσωπικότητας. Ή ότι ακόμα χειρότερα θέλει να τους πιάσει κορόιδα πουλώντας τους δήθεν τσαμπουκά για εσωτερική κατανάλωση και πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα το πει στους ξένους.

Εξάλλου ένας προσεκτικός παρατηρητής, μπορεί να δει ότι ο Αλέξης Τσίπρας που μιλάει με την Κριστίν Λαγκάρντ έχει τελείως διαφορετικά μαλλιά από τον Πρωθυπουργό ενώ έχει και μια ελιά πίσω από το δεξί αυτί.

The post Μαξίμου: «Σατανικός δίδυμος αδερφός του κ. Τσίπρα μιλάει με την Λαγκάρντ» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα