Κρι Κρι: Νέες επενδύσεις, καινοτομία και παραγωγικότητα

Η ιστορία της εταιρείας Κρι Κρι ξεκινά το 1954 στις Σέρρες, με ένα μικρό ζαχαροπλαστείο, το οποίο παρήγαγε γιαούρτι και παγωτά με πιο διάσημο το κασάτο, από πρόβειο γάλα, που η φήμη του πέρασε γρήγορα τα σύνορα της πόλης. Σήμερα, μετά από 62 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας και συνεχείς επενδύσεις, η εισηγμένη πλέον στο Χρηματιστήριο εταιρεία

συγκαταλέγεται στις πιο δυναμικές βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων και στόχος της είναι να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές προοπτικές της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συνεργάζεται αποκλειστικά με φάρμες παραγωγής γάλακτος του νομού Σερρών και παράγει προϊόντα με γάλα ημέρας, τα οποία διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τη διατροφική αξία του γάλακτος. Κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, ενώ επίσης εξάγει τα προϊόντα της σε 23 χώρες.

Με το νέο στρατηγικό σχεδιασμό της δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην καινοτομία, την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την παρουσίαση νέων προϊόντων. Ειδικότερα για την τριετία 2017 – 2020 σχεδιάζονται επενδύσεις ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ με έμφαση στην αύξηση και τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και των εγκαταστάσεων, τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων και το λανσάρισμα καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν τις διατροφικές τάσεις της αγοράς. Παράλληλα, αναμένεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στις διεθνείς αγορές.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι Παναγιώτης Τσινάβος ανακοίνωσε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας για την τριετία 2017-2020

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γαστρονομίας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι Παναγιώτης Τσινάβος δήλωσε ότι η διαρκής ανάπτυξη αποτελεί βασική στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας και τόνισε: «Πιστεύουμε ότι στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής θρεπτικής αξίας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε πραγματική προστιθέμενη αξία για τους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές μας αλλά και για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Παράλληλα θεωρούμε ότι οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας, όπως η εταιρεία μας, σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρα μας (σημαντική γεωγραφική θέση, αξιόλογη εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, υψηλό επίπεδο management) μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικό αντίβαρο στην κρίση και να συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη».

Ακόμη, η Marketing Director της Κρι Κρι Τζελίνα Κουκουμέλη, παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα της εταιρείας -από 100% ελληνικό γάλα- για το 2016 που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες διατροφικές τάσεις του κλάδου διεθνώς και τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο, τόνισε ότι: «Η Κρι Κρι είναι μια εταιρεία συνώνυμο της αγνότητας, της υψηλής ποιότητας και της γεύσης.»

The post Κρι Κρι: Νέες επενδύσεις, καινοτομία και παραγωγικότητα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα