Κίμκι – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με πολλά ειδικά στοιχήματα

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στη Euroleague, με τις δύο ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods, να πρωταγωνιστούν και να βρίσκονται σταθερά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα, την Τρίτη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με 94-64, της Μακάμπι Τελ Αβίβ και αντιμετωπίζει σήμερα, στις 19:00, στη Μόσχα, την Κίμκι,

με στόχο την 14η νίκη του στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πάλεψε, την Τετάρτη, στην Κωνσταντινούπολη και ηττήθηκε δύσκολα, με 67-62, από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε. Επιστρέφει στην πανίσχυρη έδρα του, το ΟΑΚΑ, όπου έχει μόνο νίκες και υποδέχεται αύριο, στις 21:15, την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, Κίμκι-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods – ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

The post Κίμκι – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με πολλά ειδικά στοιχήματα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα