Καρανίκας σε Χρυσόγονο: «Αv σου βαστάει κατέβα στις εκλογές να γελάσουμε»

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, ξαναχτύπησε και αφού πρώτα έστειλε «στα τσακίδια» τους επενδυτές, τα βάζει τώρα με τον ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο που τόλμησε να αποστασιοποιηθεί από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κριτική του κ. Χρυσόγονου αφορούσε κορυφαία ζητήματα που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: από την καθυστέρηση της επένδυσης στο Ελληνικό μέχρι την επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση

στα δημοτικά και από την επιλογή της Βασιλικής Θάνου από τον Αλέξη Τσίπρα ως νομική σύμβουλο στο Μαξίμου, μέχρι την αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη.

Έξαλλος ο Νίκος Καρανίκας, επιτέθηκε με οξύτητα στον Κώστα Χρυσόγονο, μέσω ανάρτησης (σ.σ. μα που αλλού) στο facebook, την οποία κατά την προσφιλή του συνήθεια την κατέβασε λίγη ώρα αργότερα.

«Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία», αναφέρει στην ανάρτησή του ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετο του ευρωβουλευτή, και αφού παραθέτει μία σειρά από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του, τον προκαλεί να κατέβει στις επόμενες εκλογές «για να γελάσουμε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αφορμή για την πρόκληση Καρανίκα προς τον ευρωβουλευτή φαίνεται ότι αποτέλεσαν όσα ανέφερε ο κ. Χρυσόγονος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Συγκεκριμένα κληθείς να απαντήσει αν θα προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, είχε αποφύγει να τοποθετηθεί, λέγοντας ότι πρόθεσή του είναι να προχωρήσει «στο σχηματισμό νέας σοσιαλιστικής τάσης, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε κόμμα και να κατεβούμε στις εκλογές».

Eίχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης για τη διεξαγωγή ψηφοφορίας με αποκλειστικό ζήτημα την αποχώρηση από το κυβερνών κόμμα. Η ανακοίνωση των εκπροσώπων της Τάσης συνοδευόταν με βαριές καταγγελίες για μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα «πιστό αντίγραφο των συγκεντρωτικών κομμάτων εξουσίας τα οποία καταγγέλλαμε το 2013».

Η ανάρτηση του κ. Καρανίκα που κατέβηκε τελικά από τη ροή του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έχει ως εξής:

«Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία… Η δύναμη των μμε δημιουργεί -και- τις αυταπάτες ή τους φόβους του υποκειμένου. Δείτε τον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013.

Ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ- όταν έχανε το ΠΑΣΟΚ- και αφού είδε ότι θα κυβερνήσει η αριστερά, έπιασε στασίδι. Έγινε ευρωβουλευτής και μόλις τρομοκρατήθηκε, βλέποντας τις – στημένες – δημοσκοπήσεις, φοβήθηκε ότι δεν θα ξανά αναδειχθεί ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής.

Πήραν τα μυαλά του αέρα με την δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση – μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνει και κόμμα, που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά…

Στο τέλος η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά ( και αυτός εκεί θα πάει) θα μαζέψει ανταγωνισμούς φυγόκεντρους και δεν θα στεριώσει… να το δείτε ότι θα είναι συνέδριο διάσπασης. Κάθε καιροσκόπος, όπως αυτός και ένα καλάθι με ψήφους και δημαγωγίες. Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε …»

The post Καρανίκας σε Χρυσόγονο: «Αv σου βαστάει κατέβα στις εκλογές να γελάσουμε» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα