Κάνοντας πλάκα στον Τραμπ: «Πώς να χάσεις κάποιον σε δέκα ημέρες;»

18:55 1/8/2017 - Πηγή: Protagon

Περίπου 24ο ώρες. Ή καλύτερα δέκα ολόκληρες ημέρες. Τόσο κράτησε την θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου ο Αντονι Σκαραμούτσι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η απομάκρυνση του Σκαραμούτσι ήταν απαίτηση του νέου Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, απόστρατου στρατηγού Τζον Κέλι.

Και ενώ οι αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ μετατρέπουν σταδιακά τον Λευκό Οίκο σε κακόγουστο ριάλιτι σόου, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων βρίσκουν σχεδόν κάθε μέρα αφορμή να κάνουν πλάκα με τις πολιτικές Τραμπ. Οπως είναι φυσικό, ειδικά η απομάκρυνση του Σκαραμούτσι, λίγες μόνο ημέρες

μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε χιλιάδες ανθρώπους να σχολιάσουν με χιουμοριστικό τρόπο την εξέλιξη.

Πρώτη και καλύτερη, η χολιγουντιανή ηθοποιός Κέιτ Χάντσον που θυμήθηκε την ρομαντική κομεντί του 2013 στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει η ίδια και ο Μάθιου Μακόναχι. Ο τίτλος της ταινίας ήταν «How to Lose a Guy in 10 Days» ή σε ελεύθερη μετάφραση: «Πώς να χάσεις κάποιον σε 10 ημέρες». Η αμερικανίδα ηθοποιός άλλαξε φυσικά τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, βάζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Αντονι Σκαραμούτσι στην θέση της ίδιας και του Μακόναχι.

Box office results are in! The #1 comedy in America!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Jul 31, 2017 at 1:07pm PDT

Φυσικά, την δημοσίευση της Χάντσον ακολούθησαν και άλλοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων που επεξεργάστηκαν με τον δικό τους τρόπο, το εξώφυλλο της ταινίας.

Και είχαμε εικόνες σαν αυτήν:

Mooch pic.twitter.com/FVeivAI3WH

— The Second City (@TheSecondCity) July 31, 2017


Ή αυτήν:

‘How To Lose A Guy In 10 Days’ – starring «The Mooch» and «The #Trump»
The reviews are in: #unfit! #resist! pic.twitter.com/txgA1uYFui

John Lundin (@johnlundin) July 31, 2017

Κάποιοι θυμήθηκαν και το εξαιρετικό πρωτοσέλιδο της New York Post που πολύ εύστοχα παρομοίαζε τα τεκταινόμενα στον Λευκό Οίκο με παιχνίδι επιβίωσης:

I love that this @nypost cover from Friday is already outdated by two firings pic.twitter.com/SGFle4NToO

— Kari Paul (@kari_paul) July 31, 2017

Λίγες ημέρες μετά το πρωτοσέλιδο πάντως, η ίδια η εφημερίδα σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο την απομάκρυνση των Σκαραμούτσι και Πρίμπους:

The tribe has spoken again https://t.co/GheipiituQpic.twitter.com/qwSUOrtDbB

New York Post (@nypost) July 31, 2017

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το παιχνίδι των χρηστών των κοινωνικών δικτύων με τον Ντόναλντ Τραμπ θα συνεχιστούν. Τουλάχιστον όσο ο αμερικανός Πρόεδρος κάνει τον Λευκό Οίκο, άνω κάτω με τους κυκλοθυμικούς και πρωτοφανής χειρισμούς του.

The post Κάνοντας πλάκα στον Τραμπ: «Πώς να χάσεις κάποιον σε δέκα ημέρες;» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα