ΗΠΑ: Καμία αλλαγή, προς το παρόν, για τους τρανσέξουαλ στο Στρατό

Ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ανέφερε ότι δεν εφαρμόζεται ακόμη καμία αλλαγή στην πολιτική του Στρατού απέναντι στα διαφυλικά άτομα, παρά το σχέδιο που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Τραμπ για την απαγόρευση της στρατολόγησής τους.

«Δεν θα υπάρξουν τροποποιήσεις στην τρέχουσα πολιτική μέχρις ότου να λάβει ο υπουργός Άμυνας την οδηγία του προέδρου. Στο μεταξύ, θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλο το προσωπικό μας. Και κυρίως, δεδομένου του αγώνα και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, θα παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην επίτευξη των προσδιορισμένων αποστολών μας» είπε ο στρατηγός.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση Τραμπ ενημέρωσε εφετείο ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία δεν απαγορεύει τις διακρίσεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων εργαζομένων, αφού η σχετική νομοθεσία αναφέρεται σε φύλο και όχι σε σεξουαλικό προσανατολισμό. Αλλωστε τον Απρίλιο, το τριμελές Περιφερειακό Εφετείο της Νέας Υόρκης απέρριψε προσφυγή, επικαλούμενο μια προηγούμενη απόφαση σύμφωνα με την οποία οι διακρίσεις σε βάρος των γκέι δεν αποτελούν μορφή διάκρισης λόγω φύλου.

The post ΗΠΑ: Καμία αλλαγή, προς το παρόν, για τους τρανσέξουαλ στο Στρατό appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα