Η Τζολί επιστρέφει ως κακιά μάγισσα λόγω… διαζυγίου

09:56 9/9/2017 - Πηγή: Protagon

H Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει μπροστά από την κάμερα. Οι περιοδείες για το Προσφυγικό και η σκηνοθετική δουλειά, ναι μεν ενάρετες και δημιουργικές ασχολίες, αλλά δεν φέρνουν τα πολλά λεφτά. Και μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ και την επιμέλεια των έξι παιδιών, εκείνη είναι, όπως λέει, ο «κουβαλητής» στο σπίτι.

Ετσι, η Τζολί θα κάνει πάλι το χατίρι στυς θαυμαστές των ταινιών της Disney. Η αμερικανίδα

σούπερ σταρ επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στο σίκουελ της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας «Maleficent», την ιστορία της πιο εμβληματικής κακιάς της Disney: θα υποδυθεί ξανά τη μάγισσα στη συνέχεια της live action διασκευής του παραμυθιού «Ωραία Κοιμωμένη».

Η Τζολί, η οποία προς το παρόν προωθεί τη νέα της ταινία «First They Killed My Father» που έκανε πρεμιέρα στο 44ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τελουράιντ στο Κολοράντο των ΗΠΑ, μίλησε στο Deadline για το «Maleficent 2»

«Ετοιμάζουμε το σενάριο και θα είναι πραγματικά ένα πολύ δυνατό σίκουελ» είπε.

Η Τζολί πέρασε πολύ χρόνο πίσω από την κινηματογραφική κάμερα σκηνοθετώντας ταινίες. Όμως, η κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ φαίνεται πως την οδηγεί ξανά στην υποκριτική. «Είμαι τώρα ο κουβαλητής της οικογένειας, οπότε είναι καιρός» είπε γελώντας.

Η Αντζελίνα Τζολί, ο γιος της Μάντοξ Τζολί Πιτ και η Λανγκ Ουγκ στα γυρίσματα της ταινίας στην Καμπότζη

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η ηθοποιός αποφάσισε να απουσιάσει από τα κινηματογραφικά πλατό για ένα χρόνο λόγω της οικογενειακής της κατάστασης.

Διαβάστε: Τζολί: «Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη»

«Όταν αισθανθώ ότι είναι καιρός να επιστρέψω στη δουλειά, θα επανέλθω. Είχα ανάγκη να μείνω σπίτι. Ελπίζω να εργαστώ ξανά τους επόμενους μήνες» είχε πει.

Η ταινία «Maleficent» έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία το 2014 με τα συνολικά έσοδα να φτάνουν τα 758,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Οπότε με το σίκουελ κάτι θα μείνει και στην Αντζελίνα για να ταΐσει τη φαμίλια της…

The post Η Τζολί επιστρέφει ως κακιά μάγισσα λόγω… διαζυγίου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα