Η Μίνα, η Φρόσω κι οι «Παντελιδικοί» βλάκες

Εχουν περάσει οκτώ μήνες από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη. Πίσω έχει μείνει μια οικογένεια που πενθεί το παιδί της και δυο κορίτσια που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα τραύματά τους, ψυχικά και σωματικά. Πίσω έχουν μείνει άνθρωποι που αγάπησαν το λαϊκό παιδί που κατάφερε να κατακτήσει καρδιές και πίστες, θαυμαστές που συνεχίζουν να τον θυμούνται μέσα απ’ τα τραγούδια του. Πίσω έχει μείνει όμως και μια στρατιά Παντελιδικών φαν που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν όποιον, κατά την αυθαίρετη κρίση τους, φταίει που το είδωλό τους δεν είναι πια εδώ.

Τους παρακολουθώ αυτούς τους Παντελιδικούς. Ξεχύνονται

σαν λεγεώνες ανώνυμων ηλιθίων στους τοίχους των social media και επιτίθενται σε φανταστικούς εχθρούς. Εχθρός τους γίνεσαι αν τολμήσεις να εκφέρεις αρνητική άποψη για τον Παντελίδη. Θα μαζευτούν σαν μύγες γύρω σου και θα αρχίσουν να σε βρίζουν.

Ουαί κι αλίμονο αν, ας πούμε, του ρίξεις φταίξιμο που έπιασε τιμόνι, ενώ είχε πιει (σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της τροχαίας οδηγούσε ο ίδιος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε πιει πολύ).

Ουαί κι αλίμονο αν ήσουν και μαζί του στο αμάξι και τόλμησες να επιζήσεις εσύ αντί γι’ αυτόν. Δεν έχω δει πιο πολύ ηλιθιότητα μαζεμένη, απ’ όση είδα σε διαδικτυακά σχόλια για τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου. Και να θες, δεν μπορείς να τις αγνοήσεις, τα μίντια τις λατρεύουν, κάθε ανάρτηση που τις αφορά πηγαίνει στα πολυδιαβασμένα. Κι όσο τα μίντια τις προβάλουν, τόσο οι ορδές των ανεγκέφαλων Παντελιδικών ξεσαλώνουν εναντίον τους.

Εκατοντάδες υβριστικά σχόλια συνοδεία απόψεων και επιχειρημάτων που μοιάζουν να βγήκαν απ’ τα βάθη των πιο κούφιων εγκεφάλων. Επιχειρήματα τύπου «εσείς φταίτε που τον αφήσατε να οδηγήσει και μακάρι να πεθαίνατε εσείς αντί για εκείνον», κατηγορητήρια για τον τρόπο που πενθούν το φίλο τους, ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος, μέχρι και απειλές: «Ολη η Ελλάδα σας μισεί, θα έπρεπε να φοβάστε ακόμα κι απ’ το σπίτι σας να βγείτε». Bullying με τα όλα του δηλαδή, περιποιημένο και μαζικό, καλυμμένο κάτω απ’ το μανδύα της ανωνυμίας. Bullying που αποκαλύπτει πόση βλακεία μας περιβάλλει. Μας περιβάλλει πολλή. Είναι τρομαχτικό.

Και το καλύτερο: πριν από μερικές μέρες ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω πάνω σε εκπομπή που έχει φωνάξει ψυχολόγο, η οποία αναλύει τις αναρτήσεις και τις σέξι φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη στα social media. «Δεν με ενοχλεί αλλά με προβληματίζει» λέει η ψυχολόγος. «Εντάξει, γίνεται ένα τραγικό συμβάν και δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων. Αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι, πώς κανείς έχει τη διάθεση να εκτίθεται τόσο πολύ και να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία; Πρέπει να κρατάς και κάποια προσχήματα».

Και κάπως έτσι, ο Παντελιδικός βλάκας που λέμε θα συνεχίσει το bullying του. Θα συνεχίσει να λέει στο κορίτσι που επέζησε ότι δεν πενθεί «όπως πρέπει» κι ότι είναι ξεδιάντροπη που συνεχίζει τη ζωή της. Γιατί να μην συνεχίσει; Τώρα έχει και τη συγκατάθεση μιας ψυχολόγου.

Υ.Γ.: Ας γίνουν λοιπόν δικαστές αυτοί οι Παντελιδικοί να δικάζουν επισήμως από την έδρα. Να πιάνουν και το σφυγμό της κοινωνίας, που είπε κι ο πρόεδρος του ΣΤΕ.

The post Η Μίνα, η Φρόσω κι οι «Παντελιδικοί» βλάκες appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα