Γύρισε την πλάτη του στο λιοντάρι και…

09:30 6/6/2016 - Πηγή: Protagon

Οταν έχεις απέναντί σου ένα λιοντάρι, δεν είναι και το πιο σοφό πράγμα να του γυρίσεις την πλάτη. Οχι ότι αν το έχεις συνεχώς μπροστά σου θα αλλάξει και πολλά. Αν θέλει να σου επιτεθεί, θα σου επιτεθεί. Οπως το έκανε, δηλαδή, και στην παρακάτω περίπτωση.

Ολα έλαβαν χώρα στην Ιαπωνία, στον ζωολογικό κήπο στην πόλη Τσίμπα. Εκεί όπου ένα μικρό παιδί περιδιάβαινε αμέριμνο από κλουβί σε κλουβί και κοιτούσε με θαυμασμό, δέος και ίσως κάποιο φόβο τα άγρια ζώα.

Και όταν βρέθηκε μπροστά από τον βασιλιά τους, αποφάσισε

να τον χαιρετήσει. Κούνησε τα χεράκια του, έσκασε ένα χαμόγελο και είπε πως όλα τελείωσαν. Αυτό ήταν, γύρισε την πλάτη του στο λιοντάρι και πήγε να συνεχίσει τη βόλτα του.

Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς το λιοντάρι.

Ευτυχώς το τζάμι ήταν εκεί…

Το άγριο ζώο όχι μόνο άρχισε να κινείται απειλητικά προς τον μικρό Ιάπωνα, αποφάσισε να του δείξει και τι σημαίνει να ζεις στη ζούγκλα. Τι σημαίνει να έχεις όλους τους κινδύνους συνεχώς μπροστά σου. Για την ακρίβεια πίσω σου…

Το λιοντάρι κινήθηκε με διάθεση να χιμήξει πάνω στον δίχρονο Ιάπωνα, ωστόσο το προστατευτικό τζάμι ήταν εκεί και δικαιολόγησε… τα λεφτά του. Αποτέλεσε την ασπίδα προστασίας για τον δίχρονο μπόμπιρα και τον έσωσε από βέβαιο θάνατο. Δεν νομίζουμε να είχε διαφορετική κατάληξη το όλο story εάν έλλειπε το τζάμι. 185 κιλά είναι το βάρος της συγκεκριμένης… γατούλας.

Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου αναφέρουν πως το συγκεκριμένο λιοντάρι έχει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση προς τους επισκέπτες, όταν αυτοί είναι μικροί. Ωστόσο, τονίζουν πως η διάθεσή του δεν είναι εχθρική, αλλά πρόσχαρη και πως ο λόγος που τρέχει συνέχεια προς το μέρος των μικρών παιδιών είναι για να παίξει μαζί τους.

Εσείς; Τι πιστεύετε; Τι ισχύει τελικά;

The post Γύρισε την πλάτη του στο λιοντάρι και… appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα