Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-0

Ο Ολυμπιακός καλείτo το βράδυ της Τετάρτης να αφήσει πίσω την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ και με τον Τάκη Λεμονή να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, ρίχτηκε στη μάχη με την Γιουβέντους.

Αλλά δεν τα κατάφερε, όπως έδειξε ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου στο τέλος του παιχνιδιού: 2-0 εις βάρος του.

Η Γιουβέντους πήρε, λοιπόν, την πρώτη νίκη της στην εφετινή διοργάνωση, ενώ ο Ολυμπιακός

γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.

Οι Πειραιώτες, πάντως, ήταν καλοί και πάλεψαν το ματς. Αλλά λύγισαν μετά την είσοδο του Ιγκουαΐν ο οποίος έκανε τη διαφορά…

Δείτε φωτογραφίες από το REUTERS (Tony Gentile)

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

Στάθηκε άτυχος ο Ολυμπιακός στη φάση του 1-0 από τον Ιγκουαΐν, στο 69′, αφού η μπάλα στρώθηκε δύο φορές μπροστά του, ωστόσο, είναι γεγονός ότι οι γηπεδούχοι αύξησαν και την πίεσή τους από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο ο αργεντινός σταρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίσκαραν με Φορτούνη, Μπεν στο γήπεδο κι ένα χαφ λιγότερο (Ζντίελαρ) για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Αλλά αυτό δεν ήρθε. Το αντίθετο, μάλιστα.

Το 2-0 για τη Γιουβέντους έγινε με τον παρτενέρ του Ιγκουαΐν στη γραμμή κρούσης Μάντζουκιτς. Ο Αργεντινός έβγαλε την κάθετη στον Ντιμπάλα, εκείνος πλάσαρε τον Προτό, ο Ενγκελς πρόλαβε με τάκλιν πριν περάσει τη γραμμή η μπάλα, όμως ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, στο 80′ λεπτό.

Ικανοποίηση για τον Τάκη Λεμονή από την εμφάνιση, όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

Στόχος η τρίτη θέση και, βέβαια, η συνέχεια στο Europa League.

Εδώ, όλα τα αποτελέσματα της ίδιας βραδιάς

A #UCL goal fest! ⚽️

Story of the night? pic.twitter.com/gCl912PBuW

Champions League (@ChampionsLeague) September 27, 2017

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπεντανκούρ, Κουαδράδο (60′ Ιγκουαΐν), Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα (84′ Μπερναρντέσκι), Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτσάλι, Μάντζουκιτς, Στουράρο (80′ Μπενατιά)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ρομαό, Οφόε, Κούτρης, Εμενίκε (88′ Μάριν), Ένγκελς, Νικολάου, Ζντιέλαρ (77′ Φορτούνης), Φιγκέιρας, Πάρντο (71′ Μπεν), Σεμπά

The post Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-0 appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα