Για πες TUS, πόσο πλάκα έχει το τράφικινγκ;

10:34 9/8/2016 - Πηγή: Protagon

«Βουλγάρες, κάνω εισαγωγή τις Βουλγάρες

Για να γ.. εσύ τις μ….

Όλες τους με λένε Boss

Ρουμάνες, κάνω εισαγωγή τις Ρουμάνες

Για να γ… εσύ τις μ….

Εμπόριο λευκής σαρκός».

Το τραγούδι έχει μπει στο ρεφρέν. Οι καλλίγραμμοι γλουτοί έχουν ήδη ανεβοκατέβει αμέτρητες φορές δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο του τραγουδιστή. Αυτός, κοιτάει σχεδόν αδιάφορα με ύφος χορτασμένου βασιλιά. Πότε την κάμερα και πότε τα μισόγυμνα κορμιά που έχουν κολλήσει επάνω του. Είναι ο κουλ τύπος με τα αμέτρητα τατουάζ. Νομίζει

πως προκαλεί για άλλη μια φορά. Το κοινό του –κυρίως πιτσιρίκια 10 έως 17 ετών- θα γελάσουν πονηρά όταν δουν το βίντεο κλιπ. Πολύ σύντομα θα έχουν μάθει απ’ έξω ολόκληρο το τραγούδι. Θα λένε τραγουδιστά τους στίχους με ένα πλατύ χαμόγελο. Αλήθεια όμως; Εχει πλάκα το τράφικινγκ;

Σίγουρα όλοι έχετε δει ή έχετε ακούσει έστω και μία φορά τον «TUS». Ενας αθυρόστομος ράπερ που έχει συχνά φιλοξενηθεί σε μεγάλα πλατό τηλεοπτικών σταθμών. Τα τραγούδια του γίνονται γνωστά λόγω της «αστείων» στίχων του που ενοχλούν τους συντηρητικούς. Ολοι ανέμεναν το νέο του «δημιούργημα» με τίτλο «Βουλγάρες» να είναι μία από τα ίδια. Εύκολα στιχάκια για τις γυναίκες, το σεξ και την «αλήτικη ζωή». Η όποια πλάκα όμως σταματάει όταν παύεις να χαζοκοιτάς τα κινούμενα οπίσθια και ακούσεις τους στίχους. Ή απλά παρατηρήσεις το σενάριο του κλιπ.

Πίσω στο βίντεο κλιπ λοιπόν, οι πρώην ημίγυμνες γυναίκες εμφανίζονται τυλιγμένες με σελοφάν. Αλλες είναι κλεισμένες μέσα σε κούτες που γράφουν «Εύθραυστο». Η διακίνηση ανθρώπων μετατρέπεται σε φτηνό αστείο για να σοκάρει, να κάνει τα πιτσιρίκια να ακούν το κομμάτι κρυφά από τους γονείς τους ή απλά για να βγει η ομοιοκαταληξία στον στίχο.

Δεν έχω ιδέα αν οι εντυπωσιακές παρουσίες του κλιπ άκουσαν τι λέει ο στίχος του τροβαδούρου που πλαισίωναν. Δεν έχω ιδέα τι σκέφτηκαν όταν κάποιος σκηνοθέτης τους είπε «Μπείτε λίγο στην κούτα. Ναι σαν να σας μεταφέρουν. Θα είναι αστείο». Πολλές ίσως δεν κατάλαβαν. Αλλες ίσως είπαν βαριεστημένα «άντε να τελειώνουμε, να βγει το μεροκάματο».

Στο τέλος του κλιπ, ο ράπερ εμφανίζεται να κουβαλάει μία μεγάλη κούτα. Προσπαθεί να μας δείξει ότι είναι βαριά. Απευθύνεται στην κάμερα: «Εφερα και μερικές Ρωσίδες. Που να τις βάλω;». Ενώ το τραγούδι τελειώνει φαντάζομαι μερικά πιτσιρίκια να χασκογελάνε με τον «αστείο» ράπερ που μεταφέρει γυναίκες σε κούτες. Φαντάζομαι και νεαρά κορίτσια να χορεύουν το χαζοτράγουδο σε κάποιο καλοκαιρινό μαγαζί. Δίπλα στην θάλασσα. Ισως και τεράστιες κούτες με την ένδειξη «εύθραυστο» να δίνουν στο σκηνικό μία αποτρόπαια κινηματογραφική αίσθηση. Εννοείται εν ήδη αστεϊσμού. Το κομμάτι σίγουρα θα κάνει σουξέ!

Υ.Γ. Με ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των φύλων ζητά την απόσυρση του τραγουδιού. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για «αθλιότητα» με δελτίο τύπου που έχει τίτλο «Η σωματεμπορεία είναι έγκλημα, όχι τρόπος ζωής».

The post Για πες TUS, πόσο πλάκα έχει το τράφικινγκ; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα