Για 24 ώρες έμεινε το δέμα στο γραμματοκιβώτιο του Παπαδήμου

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η επίσκεψη του προέδρου του κ. Μητσοτάκη κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ καταδίκασε το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδήμος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η ακριβής διαδρομή που ακολούθησε το παγιδευμένο πακέτο, το οποίο το απόγευμα της Πέμπτης εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού.

Οι καταθέσεις των συνοδών ασφαλείας του κ. Παπαδήμου δείχνουν ότι το δέμα για τουλάχιστον μία ημέρα ήταν έξω από την κατοικία του στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, το δέμα έφτασε στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι και έπειτα στη συλλογή γραμματοκιβωτίων στο κέντρο της Αθήνας, πριν καταλήξει, την Τετάρτη, στο σπίτι του κ. Παπαδήμος. Εκείνη την ημέρα δεν μετακινήθηκε και άρα ο φάκελος έμεινε για ένα 24ώρο έξω από το σπίτι του, στο φυλάκιο.

Το πρωί της Πέμπτης έφυγαν με τον συνοδό ασφαλείας για τη Βουλή όπου έγινε έλεγχος της αλληλογραφίας στο μηχάνημα x-ray.

Οπως προσθέτει η «Καθημερινή», υψηλόβαθμος αξιωματικός όταν ρωτήθηκε για την πορεία των ερευνών, άφησε να εννοηθεί ότι θα ενεργοποιηθούν διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου των αστυνομικών που ενεπλάκησαν.

The post Για 24 ώρες έμεινε το δέμα στο γραμματοκιβώτιο του Παπαδήμου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα